Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sacc per, százról hány százalékra csökkenne az esélyem, ha ilyen nőt szeretnék akit vázolok?
-180+
-vékony
-szép arcú
-természetes
-hosszú haj
-nem tetovált
-nem hord ékszereket
-viszonylag zártan öltözik
-utálja a tűsarkút
-szűz
-17-24 közötti
-magyar
-meg akarja ismerni a párját szóval lassan haladna ismerkedéskor
-életrevaló
-bújós
-undorodik az análtól és a részéről adott oráltól
-szeretne majd 4+ gyereket
-nem frusztrálja a társa karrierje, nem kezd versengésbe, képes felfogni, hogy mindenünk közös
-felhozza a hibáimat
-felfigyel a nem hangemberekre is
-együttműködő
-vidám fej
csak mert kérdezgetik sokan, hogy "lányokkal mi a helyzet? mikor nősülsz?"
szeretnék egy számmal válaszolni magyarázatként..
elvileg 0 nem lehet
Tök jó, hogy az, hogy értelmes legyen, értelmes gondolatokkal, és jó legyen vele beszélgetni mindenről, az nem is elvárás.
Szerintem a jehováknál, vagy hit gyülekezeteseknél keress, ott talán találsz ilyen hülye, de szép testbe csomagolt nőt, akinek az minden vágya, hogy azért szeresse élete párja, mert nem hord ékszereket, és szűz.
Egyedül azt sajnálom, hogy pont az ilyenek csinálnak 4+ gyereket.
"életrevaló+együttműködő+felhozza a hibáimat"
ez nálam több mint értelmes ugyanis ahhoz, hogy egyáltalán előbb azonosíts egy hibámat mint én, már elég értelmes kell legyél..
a gyerekek felől meg nyugi, nem 4x annyi GDP-t termelnének meg mint te, nem is 8x annyit..
az én ízlésem sem valami szokványos..múltkor össze is kaptam a tesómmal mert elkezett fikázni egy lányt akire pont ki akartam mondani, hogy "wow" :D
pont a számon volt, hogy "azta" erre nekikezd "huuh, hogy nézel ki?"
és szerinted vallásos lehet? nekem kb mindegy..csak kíváncsiság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!