Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sacc per, százról hány százalékra csökkenne az esélyem, ha ilyen nőt szeretnék akit vázolok?
-180+
-vékony
-szép arcú
-természetes
-hosszú haj
-nem tetovált
-nem hord ékszereket
-viszonylag zártan öltözik
-utálja a tűsarkút
-szűz
-17-24 közötti
-magyar
-meg akarja ismerni a párját szóval lassan haladna ismerkedéskor
-életrevaló
-bújós
-undorodik az análtól és a részéről adott oráltól
-szeretne majd 4+ gyereket
-nem frusztrálja a társa karrierje, nem kezd versengésbe, képes felfogni, hogy mindenünk közös
-felhozza a hibáimat
-felfigyel a nem hangemberekre is
-együttműködő
-vidám fej
csak mert kérdezgetik sokan, hogy "lányokkal mi a helyzet? mikor nősülsz?"
szeretnék egy számmal válaszolni magyarázatként..
elvileg 0 nem lehet
Nem tudom, de vannak ebben, amik tetszenek.
Igen, 0 nem lehet. 😃
Az igényeid alapján a nagyecsedi Bódi klánból kellene választanod. Max vitrinbe rakod a fuxait.
Rám mind illik a 4+ gyereken és orálon kívül,de mondjuk én is sok mindent keresek egy férfiban
22/L
szerintem nálad a kettőből egy még kihúzható..
lehet én írtam bonyolítva de az az orál rész arról szól, hogy ne őrüljön meg az illető a szop'sért..
gondolom te sem vagy függője 🤔
az meg egy további pont lehetett volna a felsorolásban, hogy legyenek elvárásai az illetőnek..
ezekhez mondjuk kétféleképpen viszonyulok:
-anyagi,végzettségi: nem igazán érteném meg ha ez befolyásol egy döntést, pedig ezekben előnyöm van
-szűzesség, osztatlan figyelem, magas várható kapcsolatéletkor, korlátlan energiabefektetés: ezeket érteném és adnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!