Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti is úgy látjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti is úgy látjátok, hogy rengeteg az igénytelen nő?

Figyelt kérdés
Kb 15 perc lenne reggel egy alapsmink és egy frizura beállítás, ehelyett rengeteg lány begumizott/ szumókonytos zsíros hajjal, pattanásos arcbőrrel és táskák, csipás szemekkel flangál. Miért van ez a jelenség? Sokkal jobban is kinézhetnének ezek a hölgyek.
2018. dec. 11. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem meg sokuk igencsak ad magára.
2018. dec. 11. 19:42
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

az igényesség nem egyenlő azzal h sminkelek...

igényes attól vagyok :

1. tisztálkodom rendesen

2. tiszta rendes ruhában megyek

3. figyelek arra h megfelelő legyen a kinézetem az alkalomra

de a smink nem igényes dolog nem szükséges h szép legyek és dekorativ

2018. dec. 11. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Te hol élsz, hogy ezt látod?
2018. dec. 11. 21:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez nem igénytelenség. A legtöbb embernek igenis van pattanása, ha nem is annyi, mint kamasz korban, és nem mindig alussza ki magát... A csipás szem valóban kissé trehány dolog, de szerintem 100 emberből 1 veszi észre - az, akit érdekel ez az apróság...
2018. dec. 12. 07:57
 15/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem attól lesz igénytelen valaki, hogy nem sminkel, felköti a haját vagy táskás a szeme, hanem attól, ha ápolatlan, ha nem mosakszik, nem mos fogat, nem vágja le (vagy festeti rendszeresen) a haját, körmét, ha koszosak, szakadtak, kopottak, ezer évesek a ruhái, ha mocsokban él. Még a pattanásos bőrtől sem igénytelen valaki, ha csak egy nőt ismernél közelről és látnád, hogy egy átlag nő hány fajta jó minőségű, drága krémet, arctisztítót, tonikot és egyebet használ a bőrére és mennyi időt tölt havi szinten kozmetikusnál, bőrgyógyásznál (és ezekre mennyi pénzt költ), akkor egyből megértenéd, hogy ez nem igénytelenség, hanem sokszor hormonok és genetika kérdése akár férfiaknál is. A hajamat én is általában felkötve hordom, pedig a két-három naponta mosom, használok hajbalzsamot, hajpakolást, olajat is, úgyhogy soha nem zsíros és szép fényes, egészséges. Egyszerűen csak kényelmesebb, ha nem lóg folyamatosan az arcomba, nem fújja szét a szél. A sminktől sem lesz valaki igényesebb, ha az ápolatlan bőrre kennek egy vakolatot, attól csak még rosszabb lesz a helyzet. A táskás szem a kialvatlanság és/vagy genetika miatt van, ha átfested korrektorral bőrszínűre a sötét területet, attól még ugyanúgy táskás lesz, csak nem sötét.
2018. dec. 12. 09:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát én meg arra vagyok büszke, hogy nem kell sminkelnem negyven évesen sem. Mindig szép tiszta volt a bőröm, sehol egy folt rajta, csak mosolyráncaim vannak,azokat eltüntetni nem lehet, szemöldököm formásra szedve és kész. Nem fogom hülye sminkekkel eltömíteni a pórusaimat, hogy a hozzád hasonló pasiknak megfeleljek. A hajam sajnos olyan, hogy semmilyen frizurát nem lehet belőni vele, egyenes, vékony szálú. Két naponta mosom, de sapka szezonban zsíros már másnapra. :-( Ez van, ezzel élek.
2018. dec. 12. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!