Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy nő ennyire igénytelen?
Gimnaziumba jart, es neked mar ettol nem olyan buta valaki ? Lyezus erelye.
2, aki ilyen noket dug, az a hapsi is jo igenytelen.
A legtobb ember igenytelen...ez van.
Tudnad, h nekem mennyi ember igenytelen...
Mindenki életében vannak olyan időszakok amikor kicsúszhat könnyedén a lába alól a talaj, összeomlóban körülötte minden.
A szerencsésebbeknek ilyenkor akad védőhálója a család, barát, szerelem vagy egyéb formában.
Ez a lány sosem volt a szerelmed ha képes vagy így írni róla, ráadásul ilyen elesett állapotában.
Kérdező, az hogy valakiről mit híresztelnek, az egy dolog, a valóság meg más szerintem..
Ha érdekel az illető, akkor vedd a fáradságot és járj utána, te magad.
Te mindent benyelsz, amit mondanak? vagy felnőtt emberként tudod a módját, hogy ellenőrizz egy információt, és annak helyességét?
5 A "leghitelesebbnek tűnő" forrásról szokott kiderülni, hogy irigység áll a háttérbe, és a legnagyobb hazug...
Van olyan férfi, aki egy ilyennek ült fel, és ma a fejét a falba veri, hogy egykor miért hallgatott arra, aki neki a becstelenebbnél-becstelenebb hazug dolgokat susogta és az egész élete tönkre ment egy ilyen "hiteles" forrás miatt.
Azóta se bírt belőle felállni.
Gondoltam szólók, hogy ne kerülj az illető sorsára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!