Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » VV Soma ilyen jóképű gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

VV Soma ilyen jóképű gyerek lehet hogy rengeteg match-e volt Tinderen?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=GYjeurq60DI

Elvileg sok nő nem szereti az ilyen tükörben pózolós félmeztelen gyerekeket,viszont ennek srácnak volt egy tucat match-e.

Itt a férfiak arról panaszkodnak,hogy alig van match-ük.

Ő 268 match-et szerzett,lehet hogy nőknél megszokott,de férfiaknál ritka.

Akkor is ilyen sikeres lenne ha nem szerepelt volna a médiában?

2018. nov. 14. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Én nem vagyok VV Soma, de egy év alatt nekem is kb 300 matchem lett.

195 cm magas, szőke hosszúkás hajú, helyes arcúnak mondott, vékony srác vagyok. Külsőre nem tartom magam kiemelkedőnek, mert vékony vagyok és az arcom is inkább kisfiús, mint férfias.

Kb napi 1 match az átlag most is, de az folyamatosan.

2018. nov. 14. 08:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok fent Tinderen, akkor nem is létezek? Tudni kéne, ki ez az ember?
2018. nov. 14. 09:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Jaj komolyan a napi 1 match az atlagos a ferfiaknal?

Nekem minden masodik match, oke hogy no vagyok, de azert nem gondoltam volna hogy ilyen nehez a pasiknak😕 de amugy akkor az miert van hogy mar a noknek kell irni?

2018. nov. 14. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt a videót legalább ezredszerre linkelik be itt. Így akarsz reklámpénzt generálni, vagy ennyire nincs életed?
2018. nov. 14. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen.Olyan jóképű, mint egy hörcsög, bár az legalább aranyos.Inkább zárda, mint vele bármi is.
2018. nov. 14. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Ennek a homokládának csak a melegrandi.hu-n lenne ennyi találata.
2018. nov. 14. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Amit sok férfi nem tud, hogy a nők szemében a hírnév, híresség, ismertség is növeli a férfi vonzóságát.
2018. nov. 15. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!