Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen beszélgetünk, másnap találkoztunk! Miért nem keres?
Figyelt kérdés
Csak normális és nem bunkó megnyilvánulásokat kérnék,Köszönöm !
Beszélgetünk és másnap találkoztunk,beszélgetünk ,sétáltunk.Ő másik városban él hétköznap. Annyiban maradtunk ha jön vissza akkor majd keres,de azóta sem írt(mármint a találkozó óta).
Én írjak rá,vagy inkább hagyjam ,és ha akar keres?
2018. okt. 16. 17:02
1/14 anonim válasza:
Mert talált jobbat! Logika ember....
3/14 anonim válasza:
Szerintem talált egy írástudót.
5/14 anonim válasza:
Lehet ő is épp arra vár, hogy te keresd.
6/14 anonim válasza:
Szerintem is szexet akart. Nekem is volt egy ilyen tinderes randim, azt hittem hogy jól sikerült, de aztán nem feküdtem le vele, Többet nem keresett. Én írtam neki, visszaìrt valami hülye dumát, többet nem beszéltünk.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat ! :)
2018. okt. 16. 17:56
8/14 anonim válasza:
Vagy nem jöttél be neki, vagy úgy gondolja, hogy ő nem jött be neked. Te is keresheted nyugodtan, legalább megtudod.
9/14 anonim válasza:
Ha pasi akkor valószínűleg túl nehéz prédának tartott. Ha csaj akkor talált jobb pasit.
10/14 anonim válasza:
Próbálkozz esetleg, de ha pasi akkor nem fűznék hozzá nagy reményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!