Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A GYIK-en hogy jött össze ennyi CSODANŐ?
Miért van, hogy olvasgatva az itteni válaszokat, egyre inkább nyilvánvalóvá válik számomra, hogy a föld legtökéletesebb női itt vannak?
Itt minden nő gyönyörű, okos, művelt, hűséges, gyerekszerető, családcentrikus, hűséges, szűzen megy férjhez. Önellátó, 4 éves kora óta dolgozik és 5 éves kora óta egyedül él, és jelenleg vezérigazgatóként keres 5M/hó-t. Számára csak a szerelem és a hűség fontos a férfiben, aki mellett akkor is kitartana, ha az a hajléktalan szállón élne, csak legyen szerelem.
Szerintem a nők a természetükből adódóan könnyebben hiszik el magukról hogy ők ennyire jók, másfelől ha megnézed a társadalmi viszonyokat ez még inkább ráerősít.
Egy hozzávetőleg ugyanazon a szinten lévő nő és férfi közül a nő ma sokkal többet ér a társkeresési piacon.
"Számára csak a szerelem és a hűség fontos a férfiben, aki mellett akkor is kitartana, ha az a hajléktalan szállón élne, csak legyen szerelem."
Mondjuk ilyeneket pont nem írnak, sőt inkább az általuk nem vonzónak gondolt férfiak folyamatos rugdalása a megszokott a részükről itt.
18-as, nem, csak ez az, amiben mindig határozott választ adok, emiatt szoktam itt "veszekedni" másokkal. De azt is le szoktam írni, hogy szerintem én vagyok az oldalon az egyetlen, aki 200 e alatt keres, vagy prűd.
(Nem vagyok szerény, szerintem mindenkinek büszkének kellene lennie a jó dolgokra önmagában, bár az álszerénység meglepően sok embert megvezet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!