Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés elején milyen tippmix kérdéseket raknál össze?
Ha hosszú ideje együtt vagy valakivel, és az illető egy balesetben elvesztené mindkét lábát, vele maradnál?
Erre egyedül a határozott igen lenne rossz válasz, mert kiderülne, hogy nem őszinte az illető.
pedig én határozott igen vagyok...
Nem is értem miért nem szimpatikus én is ugyan ezt várom el a másik féltől...Ha olyan történne vele h képtelen a sex-re önhibáján kívül..még az is megoldható lenne.De ugye itt abba is bele kell gondolni ,hogy milyen kapcsolati státuszban történik az eset.Azzal meg lehet bonyolítani a helyzet..Arra nem tudnám megmondani ,hogy menynire őszinte az igenem ha pl még nagyon az elején történne a dolog..
De nem igen tudok hátra hagyni senki-t..aki nem érdemli meg.
Ja és mielőtt pálcát törnétek egyszer randiztam mozgás sérült lánnyal...és nem emiatt nem lett a dologból semmi.
Az sokkal jobban zavarna h a biztos igen-a nem jó válasz.
Mi az első emléke?
Inkább anyád vagy apás kisgyerek volt?
Suliban őt cikizték, vagy ő cikizett másokat?
Mi volt a kedvenc tantárgya.
Mit gondol a házikedvencekről?
Hol látja magát 5-10 év múlva?
Melyik országba utazna el legszívesebben, ha a pénz nem lenne akadály?
Mi a legveszélyesebb dolog, amit eddig csinált?
Soroljak még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!