Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés elején milyen tippmix kérdéseket raknál össze?
A párom ugyan nem vesztette el a lábát, de lebénult neki, mégis vele maradtam.
Akkor az életem egy hazugság?? :O
Kérdező:
Ez a társasjáték kb azt tudja, amire gondolsz: meg kell tippelnünk, mit gondol a másik.
Miért nem normális a válaszom? Adtam tippet, pont ilyesmire gondolsz. Esetleg az EGO nevű társas is jó, az is hasonlóan működik.
11-es
Mindenki olyan okosnak érzni magát. Full alapvető információkkal jöttök. Ezen mit kell csevegni nem értem. A kérdésre adjatok választ. Mondok egy példát csak hogy lássátok.
Valószínűnek tartom, hogy társaságban te beszélsz legtöbbet.
Tippelsz milyen lehet a másik. Értitek? Ilyen példákat légyszi aki akar segíteni.
Szerintem te tudsz veszíteni
Nem szereted a házimunkát
Hétvégén is korán felkelsz
Mindennap felhívod a szüleidet
Nem tudsz spórolni
Ilyesmikre gondoltál?
Értem a kérdésed, bár szerintem így kvázi ránézésre elég nehéz betippelni, hogy a másik milyen lehet. Mondjuk pár beszélgetés alatt elég sok minden leszűrhető...
Könyörgöm nézd már meg a játékokat, amiket írtam, van egy rahedli tipp bennük pontosan arra, ami téged érdekelne.
Minek írjon ide bárki n+1 ilyen kérdést, ha már létezik összeszedve több tucatnyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!