Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedés elején milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés elején milyen tippmix kérdéseket raknál össze?

Figyelt kérdés
A másikról kéne találgatni a személyiségéről, te milyen kérdéseket tennél fel?

2018. nov. 21. 07:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

A párom ugyan nem vesztette el a lábát, de lebénult neki, mégis vele maradtam.

Akkor az életem egy hazugság?? :O

Kérdező:

[link]

Ez a társasjáték kb azt tudja, amire gondolsz: meg kell tippelnünk, mit gondol a másik.

2018. nov. 21. 08:51
 12/30 A kérdező kommentje:
Valaki normális válasszal? :(
2018. nov. 21. 08:52
 13/30 anonim ***** válasza:

Miért nem normális a válaszom? Adtam tippet, pont ilyesmire gondolsz. Esetleg az EGO nevű társas is jó, az is hasonlóan működik.

11-es

2018. nov. 21. 09:14
 14/30 anonim ***** válasza:
40%
A személyiséget nem lehet felkérdezni, az majd időközben válik el, hogy adott helyzetben ki mit reagál és ugye van jellemfejlődés is a világon, tehát aki 20 évesen genyón viselkedett veled, az 30 évesen már beláthatta a hibáit stb.
2018. nov. 21. 09:17
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
10: Akkor az emberismereted kell javítani, mondjuk tanuld meg a testbeszédet értelmezni.
2018. nov. 21. 09:26
 16/30 anonim ***** válasza:
44%
A kérdés sem normális, miért vársz normális válaszokat? Vagy látod, vagy nem. Előre nem lehet kiszámítani mindent. Egy kapcsolat kockázatokkal jár, bele kell számolni.
2018. nov. 21. 09:35
 17/30 A kérdező kommentje:

Mindenki olyan okosnak érzni magát. Full alapvető információkkal jöttök. Ezen mit kell csevegni nem értem. A kérdésre adjatok választ. Mondok egy példát csak hogy lássátok.

Valószínűnek tartom, hogy társaságban te beszélsz legtöbbet.

Tippelsz milyen lehet a másik. Értitek? Ilyen példákat légyszi aki akar segíteni.

2018. nov. 21. 09:43
 18/30 anonim ***** válasza:

Szerintem te tudsz veszíteni

Nem szereted a házimunkát

Hétvégén is korán felkelsz

Mindennap felhívod a szüleidet

Nem tudsz spórolni

Ilyesmikre gondoltál?

Értem a kérdésed, bár szerintem így kvázi ránézésre elég nehéz betippelni, hogy a másik milyen lehet. Mondjuk pár beszélgetés alatt elég sok minden leszűrhető...

2018. nov. 21. 09:50
 19/30 anonim ***** válasza:
38%
Kikérem magamnak, én sekk hülye vagyok. De te túlgondolod. Megismerni egy embert, egy élet is kevés hozzá. Ha kérdezel, honnan tudod, hogy igazat mond?
2018. nov. 21. 10:07
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm nézd már meg a játékokat, amiket írtam, van egy rahedli tipp bennük pontosan arra, ami téged érdekelne.

Minek írjon ide bárki n+1 ilyen kérdést, ha már létezik összeszedve több tucatnyi?

2018. nov. 21. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!