Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés elején milyen tippmix kérdéseket raknál össze?
20. Köszönöm az igyekezetet, olvastam a kérdéseket de nem ilyenekre gondoltam.
Bróbálom egyszerűbben. Amikor ismerkedsz valakivel idézzetek fel emlékeket hogy miket gondoltál róla az alapján amennyi időt addig töltöttél vele. És én arra lennék kíváncsi, hogy miben tippeltél rosszul.
"Amikor ismerkedsz valakivel idézzetek fel emlékeket hogy miket gondoltál róla az alapján amennyi időt addig töltöttél vele. És én arra lennék kíváncsi, hogy miben tippeltél rosszul."
Elárulnád, hogy ha bárki írna ilyet, mit kezdenél ezzel az információval?
Kevés dolgot utálok jobban, mint mikor valaki, akivel 3 szót váltottam életemben, ilyeneket szól, hogy "nem is tudtam, hogy szereted a rockot", "nem hittem volna rólad, hogy hordasz rózsaszínt". Mert érdekes módon akiket valóban ismerek, nem mondanak ilyeneket, csak akikkel elbeszélünk heti egyszer az időjárásról.
Mindig az van bennem, hogy nem érdekel, hogy látsz engem, nyuszifül, az sem, hogy autista módon ezt közölnöd kell velem. Ha azt akarom, hogy beszélj, kérdezek.
Azt se tudod mit akarsz kérdező. Először kérdéseket egy feltételezett ismerkedés elején, aztán állításokat, aztán régi ismerkedések elejéről rossz tippeket?
Találd már ki mi a kérdés, mielőtt a válaszolókat becsmérled hogy nem tudnak válaszolni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!