Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A GYIK-en hogy jött össze ennyi CSODANŐ?
Miért van, hogy olvasgatva az itteni válaszokat, egyre inkább nyilvánvalóvá válik számomra, hogy a föld legtökéletesebb női itt vannak?
Itt minden nő gyönyörű, okos, művelt, hűséges, gyerekszerető, családcentrikus, hűséges, szűzen megy férjhez. Önellátó, 4 éves kora óta dolgozik és 5 éves kora óta egyedül él, és jelenleg vezérigazgatóként keres 5M/hó-t. Számára csak a szerelem és a hűség fontos a férfiben, aki mellett akkor is kitartana, ha az a hajléktalan szállón élne, csak legyen szerelem.
Én mindig őszinte válaszokat írok, és általában azt szokták mondani hogy férfi írja ezeket. XD De ha ezek után azt írom, hogy nagyon fiús, tökös csaj vagyok, akkor azt mondják, hogy minden lány azt képzeli magáról hogy más, mint a többi.
A lényeg az, hogy a gyiknek nem jó semmi.
Ha szeretnéd, hogy komolyan vegyük a kérdésedet, akkor légy szíves linkelj legalább három olyan kérdést vagy hozzászólást, amiben egy nő ezeket (vagy a némileg túlzó állításaidnak legalább a felét) állítja megáról.
Gondolom, ha "itt minden nő" megfelel az általad leírtnak, könnyen belinkelsz legalább 3 ilyet.
Köszi.
gondolom ezt a "lányok szeretitek a szexet?" kérdésekből vetted...
én sehol sem látok tökéletes nőket itt, én csak teljesen átlagos nőket látok. Elég rossz életed lehetett, hogy ezeket az átlagos ember válaszokat "tökéletes nők válaszainak" titulálod
"A büdös életben nem voltam vagy állítottam magamról, hogy gyerekszerető, családcentrikus vagyok. Kevered a halmazokat. Nem ugyanazok írják ugyanazokat a válaszokat."
9-es. A többi igaz rád? Szerény vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!