Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foglald össze pár mondatban, hogy miért lennél "jó vétel" egy nő számára? Nektek megy?
Figyelt kérdés
Párkapcsolati szempontból :)2018. nov. 16. 19:52
1/12 anonim válasza:
Nem vagyok tárgy, hogy "jó vétel" legyek.
2/12 anonim válasza:
Nem lennék jó egy nő számára, nem lennék jó senki számára. Mentálisan beteg vagyok és rengeteg probléma van velem, így még véletlenül sem vagyok jó vétel.
4/12 anonim válasza:
Hűséges vagyok, és nagyon jó az ágyban. (Legalábbis a barátnőm szerint) Jól főzök, pikk-pakk megcsinálom a bevásárlást, újabban rendkívül pontos vagyok. Van persze még sok előnyöm, de lusta vagyok leírni, plusz rengeteg hátrányom, ami viszont nem volt kérdés.
5/12 anonim válasza:
Ott kezdődik, hogy nem vagyok eladó.
32/f
6/12 anonim válasza:
Ez itt az "értettem a kérdést, és nem a szavakon lovagolok" mai epizódja.
7/12 anonim válasza:
Mennyi? Komoly érdeklődő vagyok :D
8/12 anonim válasza:
Mert hűséges (akár baráti értelemben is 20+ éves barátságaim vannak), humoros, nem dohányzó, diplomás, munkával, hobbikkal, életcélokkal rendelkező, figyelmes, törődő, megértő, STD mentes, exektől mentes, megbízható féfi vagyok. Ez szerintem megérne egy próbát, mégsem tolongott eddig senki. (31/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!