Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm szerint aki nem tud. Ja pár mondatban megindokolni, hogy miért és mit szeret a másikba az nem is szereti, igaza van?
Pont hogy nem.
A szerelem pont attól szerelem, hogy nem egy-két adott dolgot szeretünk a másikban. Hanem önmagát, az egész embert, úgy, ahogy van.
Aki tényleg szereti a másikat, az pont, hogy nem fog tudni egy-két dolgot kiragadni, hogy én ezért meg ezért szeretem őt. Mert az nem szerelem...
Fel tudsz sorolni jó tulajdonságokat, ami miatt szimpatikus lesz számodra egy ember, de ezektől még nem leszel szerelmes. Mások is rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal, mégsem zúgsz beléjük.
A szerelmet nem lehet körülírni, hogy mitől következik be, de szerintem a barátnőd csak arra gondol, hogy olyanokat mondj el neki, hogy mik azok a belső és külső tulajdonságai, ami miatt tetszik neked.
Ne problémázz, a nőknek mindig igaza van :P Ne vitatkozz vele, csak mondj neki kedves dolgokat, úgy jársz a legjobban :)
20/L
Én 2 éve vagyok együtt a párommal. Szeretem, mert nagyon kedves, megértő, rendkívül csinos, nagyon finoman főz, gondoskodó, sorolhatnám napestig. De hogy miért vagyok szerelmes? Szerintem erre soha nem fogok rájönni. De ebben ez a szép :) Ő sem tudja és én sem tudom, csak azt tudjuk, hogy összetartozunk :)
21/F
Pont nagyon rosszul tudja.,
A lényeg az amit az 1-es leírt h nem tudod szavakkal leírni.
Mert az már amolyan lista lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!