Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélnétek le egy lányt a prostitúcióról? Milyen érvekkel próbálnál hatni rá?
Nananana! Azért a webkamerásokat és a prostikat nagyon ne vedd egy kalap alá! Ég és föld a kettő! A prostitúciót mélyen elítélem, míg a webkamerás modellkedésben pár évig nekem is volt részem és szépen éltem belőle, anélkül, hogy bárki is hozzám ért volna és bemocskoltam volna a becsületem.
2 éve hagytam abba, azóta már férjem, és új állásom is van. Ideiglenesen jó volt akkor, abban az időszakban és kész.
Kérdező, egy prostival kár is volt kezdeni (már ha erről van szó, hogy járni akarsz vele). Nem fogja abbahagyni, ezt most megmondom,főleg, ha nem telik be azzal a pénzzel, amennyi eddig összejött neki.. az ilyenekre nem lehet hatni, mindigis a pénz lesz az első,ha veszélyes a munka ha nem.
25/L
Ne haragudj, de most őszinte leszek: ha már egy - ráadásul fiatal - nő hozzászokott ahhoz, hogy Ő egy hét alatt megkeresi a saját lakásán, a saját maga által beosztott "munkaidőben" azt a pénzt, ami manapság egy átlag magyar embernek a teljes havi bevétele, szerinted majd olyan könnyen rá fogod venni arra, hogy hagyja abba, és inkább menjen el a tescoba (csak mondtam egy példát) havi 120 ezerért, napi 8-9 órás, akár hétvégente is elvégzendő munkára? Nem lesz ennyire hülye az a nő, és valahol (sajnos!) meg is értem. Nem azért, mert nekem közöm lenne a prostitúcióhoz (sosem volt), hanem azért, mert mutasson bárki is egy olyan munkát, ahol fiatalként, kezdőként kézhez kapok tisztán 300-at, és ezzel most nagyon keveset mondtam. Ebből épphogy megél egy fiatal, és fenntart belőle egy albérletet. Namármost, egy prostituált, aki nem mellesleg még dekoratív is, tegyük fel, eléggé "jól csinálja amit csinál" ennél sokkal többet is keres. Gyanítom, a te barátnőd se havi 300-ból tengődik, sőt... :))
Nem lesz könnyű lebeszélned a csajt, az tuti, hacsak nem tudod benyomni valami jó helyre, ahol legalább ennek a pénznek a felét-háromnegyedét megkapja. És nem miattad nem akarja abbahagyni, hanem a jelenlegi életkörülményeit nem cserélné el egy jóval szarabbra. Sajna ez az igazság,bocs, ha túl őszinte voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!