Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen zenéket tudtok, ami azt fejezi ki egy lánynak, hogy hiányzik neked és szeretnéd, ha újra beszélnétek szakítás után, csak nem mered keresni?
Keress komolyzenét. Zongora vagy hegedű.
Én végletes zenekedvelő vagyok, szóval megjártam már a Qlimax-et két éve, most tervezem a Tomorrowland-et, ha nem lenne 280 rongy, akkor már nem is csak tervezés lenne. Viszont mégis, eljárok komolyzenei koncertekre és azokat is nagyon szívlelem, hiszen egészen máshogy érinti meg az embert, mint egy ilyen indulatos, instrumentális cucc.
Szóval river flows in you, vagy egyszerűen beírod, hogy beautiful sad violin/piano és ügyködsz.
Pink - Try, Just Give Me a Reason...
Adam Lambert - Whataya want from me (lehet máshogy írják)
Cheryl Cole - Fight for This Love
Dido - White Flag
The Lumineers - Stubborn Love
mindegyik kicsit más szemszögből, más hozzáállással, de azt az üzenetet hordozza, hogy te még szeretnél ettől a kapcsolattól valamit.
Children of Distance - kedves kis naplóm
Children of Distance - életjel
Kispál és a Borz - Szívrablás
Tudom, hogy nem elektronikus..de gyönyörű szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!