Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélnétek le egy lányt a prostitúcióról? Milyen érvekkel próbálnál hatni rá?
Maga dönt persze az életéről, ettől még ennek is (mint mindennek) vannak hátrányai, így ezeket felsorakoztatni érvekkel nem probléma.
1. Ismeretlen emberekkel találkozik, akik szó szerint bármilyen meglepetést tartogathatnak. Sose tudni előre. Ez olykor akár az életébe is kerülhet, nem vicc. Nyilván lehet biztonsági őrt is felfogadni, ami külön kiadás. De még így is elég sok váratlan dolog is benne van a pakliban.
2. A szexualitásnak ugye meglenne a szerepe az ember életében, ami nagyon nem az, ahogy a prosti gondolja. Ennek rövid és hosszú távon is elég sokféle negatív következménye lehet. ha összejön később egy férfivel, aki normális, hogyan mondja el neki? El fogja ezt az a férfi fogadni?
3. Én képeztem magam szakmailag, sok jó dolgot csináltam, ami pénzt is hoz, ebből lett bevételem. Neked abból, hogy lefeküdtél sokakkal. Érzed a különbséget?
A rövid és hosszútávú következmények között pl. lehet említeni a lelki/testi leépülést, betegségek összeszedését. Nyilván a fertőzések és betegségek ellen lehet védekezni, de még óvszerrel is még a terhesség esélye sem zárható ki 100%-osan, pláne akkor, ha rendszeresen csinálja.
Igazából minden ember meg tudná csinálni, hogy amihez tehetséges, amiben jó, azt a maximumra viszi és sokat kihoz belőle, kis kreativitással anyagilag is elég jó lehetőségeket tud találni. Az a valami, ha valaki nem ver át másokat, nem használ ki másokat ahhoz, hogy bevételhez jusson, mégis szép bevétele van, mert jól él a lehetőségekkel. Szóval csak akarni kell.
Még annyit, hogy ha nem ad számlát (nem jelenti be a tevékenységét), akkor súlyos büntetéseket fizethet, ha lebukik. A NAV az ilyenekre szeret lecsapni, mivel nagy bevételről van szó. Igen, egyébként erről is lehet számlát adni és adózni utána.
Ha illegálisan csinálja, gyakorlatilag a honfitársaival szúr ki, akik becsülettel adóznak az általában jóval kisebb jövedelmük után. Ő meg ugye tudna miből adózni, de kibújik alóla - "tisztelet" a kivételnek. Mindenképpen az ilyen csalókat kell megbüntetni, akik tudnának miből adózni, de nem teszik. A stricikék is jó, ha meggondolják, mit csinálnak, mert a rendőrség sem hülye.
Azt, hogy "megéri" anyagilag, nem vitatom, mert biztos így van. De a jövőre nézve, leszámitva azt, hogy jó esetben lesz sok félre tett pénze az illetőnek, nem hiszem. Én is inkább a kockázatokra gondoltam elsősorban: terhesség, betegség, valaki erőszakoskodik vele, elrabolják, eltűnhet egyik napról a másikra és a szokásos hétköznapi veszélyek, aminek minden ilyen "mesterséget" folytató lány ki van téve manapság.
Utolsó, vitathatatlan, hogy a te válaszod volt egyelőre a legőszintébb és a legférfiasabb. :D (a 37 éves F-re gondolok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!