Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! Hány pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! Hány pasit fogyasztottatok eddig el, és megtaláltátok e már az igazit?

Figyelt kérdés
2018. dec. 2. 19:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Úgy bírom az ilyen agyon okoskodókat mint te kedves utolsó. Miért szted ezen az oldalon név nélkül mi a fenének kamuzzon az ember. 16evesen már kB elkezdődik a szexuális élet. Nah most egy 30 közeli nő ha pár hónapos kapcsolata van szted miért ne lehetne 10 11 12 stb pasival. Nagy gumorherold vagy
2018. dec. 3. 09:38
 22/25 anonim ***** válasza:

4. férfival voltam együtt, mindegyikel párkapcsolatban, a 4.-ik a férjem. Megtaláltam, igen :)

28N

2018. dec. 3. 16:40
 23/25 anonim ***** válasza:

#21 Én nem kimondottan 30 felettiekről beszéltem. És ezt úgy értettem, hogy szerintem nem az a gáz, ha valakinek voltak egyéjszakásai, nekem is voltak és semmi szégyelnivaló nincs ezen, nyugodtan fel lehet vállani. De ha valakinek már az is párkapcsolatnak számít, hogy egyszer elmegy valakivel randira, az már elég gáz. Ilyen alacsonyan van a mérce náluk? Nekem volt rengeteg kalandom, de igazi párkapcsolatom eddig csak 1. És erre inkább vagyok büszke, mint arra, ha azt mondanám, hogy volt 10 kapcsolatom, mert ott valami gond lenne velem, hogy bárkivel összejövök.

És nem 30 felettiekre gondolok(bár szerintem ott is sok a 10-15 párkapcsolat), hanem mondjuk egy barátnőm 23 évesen is azt mondja, hogy 12 kapcsolata volt, mert az egy hetes gimis szerelemeit is párkapcsolatnak számolja. Ami tök hülyeség, mert így inkább az jön le, hogy neki bárki jó.

2018. dec. 3. 19:04
 24/25 anonim ***** válasza:
Kifejtve jogos. Elnézést kérek. Megy a zöld kéz ✌️
2018. dec. 3. 20:02
 25/25 anonim ***** válasza:
Köszi, szintén megy :)
2018. dec. 3. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!