Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Hány pasit fogyasztottatok eddig el, és megtaláltátok e már az igazit?
Figyelt kérdés
2018. dec. 2. 19:05
11/25 anonim válasza:
25 éves vagyok, és még az első barátomat "fogyasztom", akivel 8 éve együtt vagyok és együtt is élünk pár éve. Igen, szerintem megtaláltam :)
12/25 Pumukli alfahím válasza:
10-es,nagyon is számít.Azért jó tudni hogy miféle nővel van dolgom.
13/25 anonim válasza:
Nagyon szeretem a férfiakat. Sütve. 😈
14/25 anonim válasza:
3 kapcsolatom volt összesen,és mindet komolyan gondoltam,az már más kérdès,hogy ebből volt ami végül nem lett túl hosszú életű,de kalandjaim nem voltak.
Egyedülàlló vagyok.
22 N
15/25 A kérdező kommentje:
utolsó, most miért nincs pasid?
2018. dec. 2. 21:08
16/25 anonim válasza:
Ma eddig hármat. Reggelire grillezve, ebédre megsütve, vacsira párolva. Az igazi még csak holnap jön, kirántva.
17/25 anonim válasza:
Egy anonim oldalon miért ne adnánk őszinte választ?
Nekem eddig 1.
Sajnos most már úgy érzem, nem ő az igazi.
24 éves vagyok.
18/25 anonim válasza:
14 ebből 1db 1 éjszakás a többi rövidebb párkapcsolat. Most már férjnél vagyok és ő az igazi. 29nő
19/25 anonim válasza:
Eggyel, akivel azóta is együtt vagyunk (2011 óta). Nagyon jó a szex vele.
24N
20/25 anonim válasza:
Úgy bírom az ilyen “15 pasival voltam, mind párkapcsolat” válaszokat. Az 1 hetes ismerkedéseket ne nevezzük már párkapcsolatnak, az nagyjából 3 hónap után mondható annak. Addig csak alakuló, ismerkedés, randizgatás. Ennyi erővel az egyéjszakás kalandjaim is rövidtávú párkapcsolatok voltak, így máris jobban hangzik, mikor rákérdeznek, hogy volt-e kalandom. “Nem nem volt kalandom, csak 50 párkapcsolatom” :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!