Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évig próbálkoztatok (aktívan), amíg megtaláltátok életetek párját?
Figyelt kérdés
2015. máj. 15. 01:25
1/5 anonim válasza:
3 év után megtaláltam, és rá 5 évre össze is jöttem vele, tehát összesen 8 év aktív párkeresés. 28n
2/5 anonim válasza:
3. éve csinálom aktívan és eddig nem találtam meg a páromat.
Rövidebbek, fellángolások, alkalmiak voltak persze...
L20
3/5 anonim válasza:
Én nem kerestem aktívan, mondjuk annak ellenére, hogy dundi vagyok sosem kellett nagyon erőlködjek. Csak úgy megismerkedtünk, nem konkrétan ismerkedni szerettünk volna.
Ne görcsölj rá, csak légy nyitott.
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem kerestem párt akkoriban , fiatal (21) is voltam .. Tök jól éreztem magam 😉. Kisvárosból felkerültem a fővárosba ( dolgozni akartam , változtatni a körülményeimen). Ismerős által kerültem egy albérletbe , azon belül is egy lalóközösségbe , ott lakott Ő is .. Akivel költözésem után 5 nappal összejöttünk , rá 2 hétre külön költöztünk ketten ! ... Mi szó szerint lakva ismertük meg egymást , de ennek így kellett történnie ... Most 13 évvel később is szuper minden , imádjuk egymást , ő a férjem és van egy gyönyörü gyermekünk is ! 😊 34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!