Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtaláltátok már a nagy Ő-t úgy hogy nem lehetett a tietek?
Figyelt kérdés
Én ebben a helyzetben vagyok. Tökéletesen illenénk egymáshoz de lehetetlen. Ki járt még így?2014. nov. 19. 20:50
2/14 anonim válasza:
ezt sosem értettem ez micsoda,hogy valakiért rajongani,aki meg érted neM? ez nem szerelem ez balf*aszság, amin nevetek egy jót....fura egy világ
3/14 anonim válasza:
En is igy vagyok!
2011 aprilisa ota ismerem, azota tartanak az erzesek. Abszolut illunk egymashoz, ereztem mar rajta tobbszor is, hogy mintha probalna kozeledni, de a vegen megunta es hagyta a fenebe. Majd par evre ra megint.
21L
4/14 fahéjas Alien válasza:
Nincs olyan, hogy tökéletes, aki pedig azt, hiszi, csak becsapja magát.
Én nem is vágynék ilyesmire, ha lenne se, akkor se... mert unalmas lenne. A tökéletes épp azért szép, mert tökéletlen és életszerű. - nem pedig valami rózsaszín pónihányás.
5/14 anonim válasza:
igen! Ott volt az Ö és P között, de nem hozhattam el :(
6/14 anonim válasza:
Emlékszem még Apollyon, amikor a II. világháborúban szolgáltunk Hitler oldalán hogy bele voltál zúgva egy osztrák kis csajba, aki csak hülyített téged, úgy érted te nagyon is...
7/14 anonim válasza:
azért a pónihányás nem biztos hogy rossz :D
9/14 anonim válasza:
6 éve vagyok szerelmes egy fiúba. Volt, hogy enyhült ez az érzés és voltak közben barátaim is, de mindig ott volt bennem, hogy nekem ő a "Nagy Ő".
Voltak jelek, hogy én is tetszem neki, de igazán sose kerültünk közel egymáshoz, és félek már soha nem is fogunk.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!