Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja, hogy "fontos vagyok" neki, az mennyire jelent jót?
Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 17:39
11/21 anonim válasza:
Hamarabb letolod a bugyit, ha ilyeneket mond. A kérdésből ítélve, nálad telibe talált...
12/21 anonim válasza:
Így van, mindig a tettek beszélnek, a szavak csak erőtlenül suttognak.
13/21 anonim válasza:
A férfiak általában azt mondják amit gondolnak, vagy amit a nő hallani szeretne. Ha fontos vagy neki, akkor fontos vagy neki. Pont. Nem kell túlgondolni.
14/21 anonim válasza:
Ha őszintèn mondta,az nyilván pozitív,ha meg nem,a szexre hajt.Te ismered őt,mennyire èrdemes komolyan venni.
15/21 anonim válasza:
Testbeszéd és hanghordozás is számít ilyen esetekben. Az összképet vedd alapul!
17/21 anonim válasza:
Kerüli a konkrét érzelem nyilvánítást. Nem akarja, nem meri kimondani, hogy"szeretlek".
18/21 süt válasza:
Ezt komolyan meg kellett kérdezni ITT ??? :D :D :D
Már az is gond ha fontos vagy ?? :D
nők ............
Nincs jobb dolgotok mi ? :D
19/21 anonim válasza:
Ha ezt mondta Neked, biztos azért mondta mert kérdezted. De ha abból nem derül ki - hogy fontos vagy-e neki - ahogy bánik veled, akkor bár mit mondhat, nem vagy fontos neki. Csak a szex miatt tart.
20/21 anonim válasza:
Fontos vagy neki? Én is fontos voltam. És jött a "...,DE..."
De nem úgy szeretlek, de nem úgy gondolom,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!