Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy tetszem neki?
Mit akarhat egy olyan férfi tőlem, akinek a barátnője szebb, mint én?
Nem azt mondom, hogy én csúnya vagyok, de szerintem a barátnője szebb. Mégis nézeget, volt, hogy tetőtől talpig végigmért, mosolyog rám, mintha még zavarban is lenne közben és beszélgetést is kezdeményezett párszor. Látom, hogy bejövök neki. Szóval hogy lehet ez? A belsőm miatt biztos nem, mert alig ismer.
Lehet ő ilyen kicsapongó fajta, akinek mindegy kb, kit dug meg. Én is ismerek ilyen férfit, nem is tudtam, hogy nője van, mert egy nagydumás csajozógép volt, úgy szóltak.. Csak pislogtam. (Mondjuk én nem voltam csúnyább mint a nője, de ez most lényegtelen).
Olyat is ismertem, akinek full bomba, tényleg jó csaj barátnője volt, erre egy dagi max átlagossal csalta meg. Miért? Ott voltam: mert a csaj rámászott kb, a pasi emg nem volt hűséges típus. Ennyi.
Harmadrészt: ha sz-ar a kapcsolat szexuális része, nők és férfiak is -ahogy itt írta valaki-, a végén már a kukással is elmenne egy menetre kb, csak mert üldögélnek éveket a langyos fosban. Én is jobban észrevettem a pasikat, amikor jó ideje rossz olt a szexuális életem. (Nem, nem csaltam meg senkit, de ugrott be 1-2x szexuális kép az agyamba. :D)
Szóval kb 2 oka van:
-vagy az a fajta, mint az 1. példám: pusztán hajtja a vére és melletted is más p*nákat hajtana.
- vagy régóta nem kielégítő a szex otthon.
Ennyi a 2 opció.
Vonzóbb vagy nála.
Sok lány barátom van akik nagyon vonzóak, de mégis ha látnak egy agyon sminkelt, jó testalkatú pénzes lányt, izelnek hogy nem semmi nő, meg biztos bejon a pasiknak.
Holott rohadtul nem. Egy természetes, nehezen megkaphato, értelmes lány mosolya ezerszer ertekesebb és szebb mint egy mubabáé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!