Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy lehet? Hogyhogy pont ő a legkedvesebb velem? Tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van a suliban 1 fiú, igazi egyéniség, elég nagy bunkó,amolyan szókimondó őszinte bunkó ,ami a szívén az a száján karakter. Szinte mindenkivel fölényes és lekezelő, viszont jó tulajdonsága,hogy őszinte,és beismeri a hibáit,tisztában van vele,hogy mekkora paraszt. Én úgy jövök a képbe,hogy úgy alakult,hogy többször is beszélgettem vele,és ő az egyetlen ember a suliból,akivel el lehet normálisan beszélgetni, nagyon jóba lettem vele,és velem nem is bunkó,mint a többiekkel. Azt hiszem tetszem neki,de az is lehet,hogy csak érzi rajtam,hogy kedvelem. És az a durva,hogy ő a legkedvesebb velem az egész suliból, vannak barátnőim,de ők is csak akkor szólank,ha kell nekik valami,másra nem nagyon vagyok jó. Sok ember társaságát keresem,és tényéeg nyitott lány vagyok,de mindig felszínes emberekbe ütközöm,akik lepattintanak,persze nem mondják a szemebe,de érzem,h nem fogadn ak el. És pont ez a látszólag tajparszt bunkó fiú,akin tényleg őszintén érzem,hogy úgy fogad el,ahogy vagyok,amikor rosszkedvem volt,próbált megnevettetni,mindig próbál felvidítani,pedig alapjáraton egy bunkó. Beleszerettem. Érdemes lenne összejönni vele?2012. máj. 11. 22:03
1/5 anonim válasza:
Elég értelmesnek lát arra, hogy társalogjon veled. Ha valóban van esze(itt nem csak a jó jegyeket értem), akkor ezt vedd megtiszteltetésnek, de ha csak simán, minden fölényes tulajdonság nélkül bunkó, akkor hagyd.
2/5 A kérdező kommentje:
Velem sosem bunkó,és amúgy elég intelligensnek látszik.
2012. máj. 11. 22:13
3/5 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg :) Az alapján amit leírsz egész jól összeilletek!
4/5 anonim válasza:
Na, akkor hajrá, csak add magad, aztán pár nap múlva mondd neki, hogy menjetek el sétálni a parkba vagy valami, ha magától nem lépne, aztán add önmagad. Mellesleg ezt a kiöltözősdilegcsinibbrucimatveszem dolgot felejtsd el, csak legyél olyan, mint mindig.
17/f
5/5 anonim válasza:
Igen, szerintem érdemes lenne! Én is paraszt vagyok alapból, de aki igazán tetszik azzal nem vagyok (annyira) az. Aki igazán tetszik azzal még szinte akkor is kedves vagyok amikor bunkónak kéne lennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!