Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Mit akarhat egy olyan férfi tőlem, akinek a barátnője szebb, mint én?

Nem azt mondom, hogy én csúnya vagyok, de szerintem a barátnője szebb. Mégis nézeget, volt, hogy tetőtől talpig végigmért, mosolyog rám, mintha még zavarban is lenne közben és beszélgetést is kezdeményezett párszor. Látom, hogy bejövök neki. Szóval hogy lehet ez? A belsőm miatt biztos nem, mert alig ismer.

2018. nov. 28. 14:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%

Ízlésficam, vagy csak simán látja rajtad hogy megkapható vagy egy numerára, aztán megy is haza a csajához.

Más is megkívánja a 400 forintos auchanos szenyát, hiába van amúgy saját étterme :D

2018. nov. 28. 14:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok könnyen kapható és nem is tűnök annak.
2018. nov. 28. 14:38
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem mindenki olyan kis cukorfalat ám, hogyha van párja, akkor rá sem néz másra. Sajnálom, hogy ezt tőlem kellett megtudnod...és a mikulás sem létezik.
2018. nov. 28. 14:42
 4/12 A kérdező kommentje:

2#: nem ez volt a kérdés...

Nem azon csodálkozom, hogy ránézett másra, hanem azon, hogy miért nem olyanra, aki mondjuk legalább olyan szép, mint a barátnője.

2018. nov. 28. 14:48
 5/12 anonim ***** válasza:
35%
Lehet ő szebbnek lát Téged, mint a nőjét..vagy a kisugárzásod miatt. Fene se tudja
2018. nov. 28. 15:31
 6/12 anonim ***** válasza:
57%
Biologia. :)
2018. nov. 28. 15:31
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Avagy lehet csak belemagyarázod az egészet mert bejön neked a férfi. :)
2018. nov. 28. 17:05
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem magyarázom bele, mert nem különösebben jön be.:)

Csak mikor láttam a barátnőjét, elcsodálkoztam.

2018. nov. 28. 17:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Minden nőt unnak otthon igaz sajnos és forditva is.. Ismerősnek bomba felesége volt mégis a legrusnyábbakkal is félre járt,nő ismerőseim ugyszint mind félre járt,jár.. Aki azt mondj ah soha az hazudik.. Inkább azt kéne megérteni h senki nem monogám se nő se férfi,csak kényszer és elobb utobb megunja a normális ember ezt a kényszert..
2018. nov. 28. 17:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Lehet szebb, de a szépség édeskevés.

Mondok egy példát:

Hogyhogy tetszek Irmának? A pasijának sokkal kockásabb a hasa.

2018. nov. 28. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!