Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mire gondolnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mire gondolnátok?

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni egy lánnyal aki nyíltan kimondta hogy olyan féltékeny "Ami az enyém az az enyém"

Egy társkereső oldalon kezdtünk el beszélni, tegnap ahogy beszéltünk chaten észrevettem hogy a beszélgetésünk ideje alatt ahogy érzékeltem folyamatosan online volt az oldalon.Nekem azt mondta nincsenek jó tapasztalatai,sok a kamus pasi valamint csak az üzenetek miatt megy fel.

Nem tudom hová tegyem ezt mert érdekes ahogy elköszönt jelezte hogy nem tud annyira lenni hogy beszélni is tudjunk.

Viszont érdekes hogy ugyanúgy az oldalról is kilépett.

Én érzem úgy hogy féltékenységből leskelődhet,esetleg így akar féltékennyé tenni??

2018. nov. 28. 03:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa latni a mai tiniket, ahogy kinlodnak. A fiuk csak szexkapcsolatra vagynak, a lanyok tarsat szeretnenek, igy a pasi hazudik, hogy lefektethesse a lanyt, az meg bizalmatlanna valik, inkabb tobbet valogat, emiatt a pasi is feltekeny lesz... Vagy a csaj is belemegy a szexkapcsolatba, mert abban remenykedik, hogy hatha a fiu beleszeret, de mivel ez nem jon ossze, nyomorultul erzi magat. Es kozben mindegyikuk megpusztul a maganytol. Mennyi szart tudtok kavarni, dobbenet. Nem lenne egyszerubb, ha mindenki normalisan keresne a parjat, es hagynatok a fenebe a gusztustalan jatszmakat?
2018. nov. 28. 03:59
 2/5 anonim ***** válasza:
29%

Arra, hogy ő talán többször is kérdezte, Jelezte, utalt rá, hogy lépjetek ki a virtulis kommunikáció kényelméből. A fiú nem akart vagy félt de a lány közben megunta, mert vannak ennél fontosabb feladatai is. Hogy Mire féltékeny meg mi az, hogy ami az enyém az az enyém... Azt meg csak ti értitek, vagy csak te.

Keress valaki mást!!!!!

2018. nov. 28. 05:03
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Biztosan elkerülném az ilyen lányokat, ha férfi lennék. Nekem is van egy ilyen ismerősöm, folyton facebookra posztolgat olyanokat, hogy övé a pasi és megtépi a lányokat, ha valaki rá mer nézni. Rémesen kínosak az ilyen emberek.
2018. nov. 28. 08:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egy apróság elkerülte a figyelmem.Elmondtam neki hogy szeretem ekőre tisztázni a kényes pontokat hogy lássam megéri e belekezdeni.Ezt megértette, viszont elfelejtettem jelet adni arról hogy miként látom.Tegnap kapcsoltam hogy elfelejtettem megadni neki az Igent.Miután ez megtörtént,azóta abszolút nem megy fel az oldalra

2018. nov. 29. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:

"Tegnap kapcsoltam hogy elfelejtettem megadni neki az Igent.Miután ez megtörtént,azóta abszolút nem megy fel az oldalra"

Én most elvesztettem a fonalat. Ti mindketten csajok vagytok, vagy mi? Én meg azt hittem idáig, hogy te pasi vagy, erre kiderül, hogy te osztogatod neki az igent. :o

2018. nov. 29. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!