Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nök/Lányok, ti mit gondolnátok erről a pasiról?
Interneten keresztül megismernétek.
Magas, helyes, kedves pasi.
Feltételezzük,hogy bejönnek egymásnak,randevúra kerül a sor és egy jó autóval menne.
Ti mit feltételeznétek ilyen pasiról? Nőcsábász?
Jó benyomást keltene bennetek, vagy taszítana?
Mikor randiztál utoljára?
Te hogy csinálod? Rögtön a parkolóba hívod a csajt?
Csak mert én randit eddig pl. kávézóba beszéltem meg, ahol úgy toppan be az ajtón a férfi, hogy nincs a homlokára írva az se, ha busszal jött, és az se, ha egy 50 millás luxusautóval.
Nem egyből arra céloztam ,hogy autóval megyek oda..
Majd a 2-3 találkozó után, lányok titeket nem lepne meg? És nem baj,hogy nem árulta "el eddig" nektek ezt?
Ma mar egy auto nem nagy kunszt.
Siman lehet ceges is akar.
Pl en azzal rajok randira...
:-D
En semmit se felteteleznék, mert kb annyira ismerem az autokat, hogy "kek, olyan sportos"
Oruletbe kergettem az ocsemet ezzel. Milyen marka? NEM TUDOM! Es nem is erdekel.
Csak az autójáról nem ítélném meg, mert nem lehet tudni, miért azzal a kocsival jött. Sőt amennyire ismerem az autókat, lehet, le sem esik, hogy jó-e :D.
Inkább a viselkedéséből vonnék le következtetéseket, nem abból, hogy Ladával jött-e vagy BMW-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!