Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit gondolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondolnátok egy ilyen srácról?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, az egyik legjobb barátomról van szó.

Értelmes, intelligens, jólöltözött, megbízható és jól nevelt srác. Nagyon sportos mert gyerekkora óta mozog és egészségesen táplálkozik, nem épp helyes, de nem is ronda. Van egy kis önbizalomhiánya és a barátai szerint nem túl sok érzelem ül ki az arcára. Ha akar valamit, megteszi, de érzelmi kérdést nem csinál a dolgokból, a játszmákat egyenesen utálja. Néha jár szórakozni, de nem létszükséglete. Most végez egy vidéki egyetemen, ígéretes szakon. Sok barátja van voltak már kapcsolatai, de főleg a fiatal lányoknak tetszik (20-22 körül), mintha az idősebbek nem vennék észre.

A gond az vele, hogy 26 éves és még nincs egzisztenciája, mert nagyon rossz körülmények közül jött, egyetem előtt még éveket dolgoznia kellett a kezdőtőkéért, a családjával nincs kapcsolatban és az egyetem mellett is folyamatosan dolgozott. De annyit nem keresett, hogy abból saját házra meg kocsira gyűjtsön, ugyanis albérletben lakott. Jogsija sincs például. A rossz körülmények miatt hazajárás koliból szóba sem jöhetett és a tanulás jobban érdekelte (egyetem mellett más iskolát is elvégzett), mint az hogy reggeltől-estig hajtson.

Most végez, lesz egy normális munkahelye, már jön a "mókuskerék" és örökölt egy régi házat Budapesten, ami lakható, de messze nem mai színvonal a berendezése.

Komoly kapcsolatra láttok benne perspektívát vagy 28 évesen már kötelező a saját autó egy szép lakással?

Több lányismerősöm szerint azért nem jön be a 25-27 éves lányoknak, mert keveset tud felmutatni nekik. Szerintem ez nem igaz, mert ezeknek a lányoknak sincs semmijük, nagyrészt a "karrierem elején vagyok, mint feltörő csillag" mentalitással anyu szobájából randizgatnak.

Kitételei egy lány felé:

Legyen intelligens (az iskola nem számít), pozitív, megbízható, sportos.

Ilyen dolgok nem érdeklik, hogy barnahajú, zöld szemű meg 156,5 centi 43,2 kiló legyen a lány.

2018. nov. 11. 18:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja igen. Azért került ki a kérdés, mert fejben már komolyban gonodolkodik és zavarja, hogy a vele egykorú lányokkal nem jön össze kapcsolata.
2018. nov. 11. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Nem a legjobb baràtoddól van szó hanem rólad :D
2018. nov. 11. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
*baràtodról
2018. nov. 11. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért írsz magadról úgy, mintha az egyik barátodról lenne szó?
2018. nov. 11. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!