Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnátok hozzá fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnátok hozzá fiatal szűz lányok, ha a még szintén szűz partneretek megkérné a kezeteket, úgy, hogy még sosem szexeltetek se mással, se együtt?

Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 12:10
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
21: minden egyes kicsit is jó párkapcsolat úgy indul, hogy a fiút nem érdekli más lány. Ehhez nem kell szűzen házasodni.
2018. nov. 28. 00:06
 32/47 A kérdező kommentje:

Fiú: "csak téged szeretlek, nem érdekel más."

Lány: "én is csak téged, azt akarom, hogy sose legyen vége"

Fiú: "akkor hozzám jössz feleségül?"

Lány: "öööö, nem kéne előbb dugni egyet, hogy jó-e egyáltalán?"

2018. nov. 28. 10:24
 33/47 A kérdező kommentje:

A fiúkat folyton az a vád éri, hogy csak szexre hajtanak.

Kérdésemre a válaszok bizonyíték, hogy nem is tehetnek mást.

Átfogalmazom a dilemmát egy másik kontextusba.

Van egy kapcsokat, van szex, de első b kapcsolat, a fiú nem tudja, nem volna-e jobb a szex egy másik lánnyal.

Mit tegyen? A lányt szereti, de kipróbálná milyen mással.

Fiú: "figyi, én szeretlek, de jó lenne tudni milyen mással dugni. Kipróbálhatom?"

Lány: "persze, szóval szakítani akarsz"

Fiú: "nem, ha nem jobb mással, akkor visszajövök, maradhatunk"

Lány: "ha nincs jobb, akkor már én is megfelelek?"

Kezd körvonalazódni a probléma?

Házasság előtt is illik szakítani, mielőtt mással kever az ember.

2018. nov. 28. 10:32
 34/47 A kérdező kommentje:

A lényeg mindig ez:

Ahhoz, hogy kipróbáld az (n+1)-edikkel, kötelező szakítanod n-edikkel.

2018. nov. 28. 10:33
 35/47 anonim ***** válasza:
De az elet nem ugy mukodik ahogy te leirod, sablonok szerint. Ma az a legaltalanosabb, hogy mire eljut valaki a hazassagig addig mar volt par szexualis partnere. Latszik, hogy szuz vagy es nem vagy tisztaba a dolgokkal, mivel mar csak a sajat peldambol is kiindulva, hiaba az elso volt nem volt hasonlitasi alapom attol meg tudtam, hogy rossz, nem kell ehhez feltetlenul hasonlitasi alap egyszeruen erzed, hogy nem ugy mukodik ahogy kene, nem passzoltok ossze, nem jo. Pont ezert lenne szamomra ez rossz, ha belegondolok, hogy az elso baratommal kene meg most is elnem a hideg kiraz, es igen foleg a szex volt szar es az ellen bizony nem sok mindent tudsz tenni. Ha valaki nem vallasos az nyilvan mar szexelt ez elott annak hiaba magyarazod, hogy nem kell szexelni hazassag elott, mert jol tudja, hogy a szex nem olyan dolog, hogy mindig osszepasszol ket ember hiaba szeretik egymast. De, hogy egy vallasos lany mit gondol errol azt nemtudom mivel en nem vagyok az. De egy fiatal, szuz lany szinte biztos nem menne, hozza ugy senkihez, hogy meg csak lese fekudtek meg ugye azert ne legyunk alszentek kb. 16-18ev korul mar szinte mindenki elveszti a szuzesseget igy nagyon fiatal lenne ahhoz, hogy hazasodjon nem meg ugy, hogy nem is fekudtek le.
2018. nov. 28. 11:12
 36/47 anonim ***** válasza:
Ez szinte csak vallasos lanyokkal mukodhet, ne alltasd magad, hogy ez minden szuz lanynal lehetseges.
2018. nov. 28. 11:13
 37/47 A kérdező kommentje:

Látszik, hogy szűz vagyok?

Hát rosszul látszik.

2018. nov. 28. 11:37
 38/47 A kérdező kommentje:

igazolja a balfácánságotokat, hogy ha valaki válaszol, s nektek nem az a válasz TETSZIK, akkor lepontozzátok, holott az illető hasznos választ adott, mert válaszolt a kérdésre.

annyi sütnivalótok sincs, hogy ez itt nem a facebook like gombja. nem azt kell le vagy fel értékelni, hogy neked tetszett-e a válasz, meg hogy egyetértessz-e vele, azonosulsz-e vele, hanem azt, hogy HASZNOS-e.

Mitől nem hasznos egy válasz, ami TÉNYKÉNT közli a témával kapcsolatos áláspontját?

2018. nov. 28. 11:53
 39/47 A kérdező kommentje:

2-es válasz, A válasz 11%-ban hasznosnak tűnik.

Miért is nem hasznos a válasz? Mert nem a ti véleményeteket erősítette meg? És? Ugyanúgy egy válasz sok közül.

2018. nov. 28. 11:56
 40/47 A kérdező kommentje:

35: a világ azért nem működik így, mert a csapból is az folyik, hogy az a normális, hogy 10-20 "kapcsolaton" legyen túl az ember 23 éves korára, amik olyan "komoly" kapcsolatok voltak, hogy 3 hónap és 2 évre tehető a hosszuk.

Nem vagyok vallásos, de a házasság intézménye nem csak arról szól, szólt, hogy vallás, hanem arról, hogy megesküdjenek (eskü-vő), hogy együtt maradnak, s ma ott tartunk, hogy a válási arányok olyanok, hogy ennyit ér egy szó, amit eskünek, ígéretnek hívnak. De a házassá intézményének lényege, hogy amikor pl a nő idősödik, a férfine legyen egy visszatartó erő az ellen, hogy ismét fiatal csajokat hajkurásszon.

2018. nov. 28. 12:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!