Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnátok hozzá fiatal szűz lányok, ha a még szintén szűz partneretek megkérné a kezeteket, úgy, hogy még sosem szexeltetek se mással, se együtt?
Fiú: "csak téged szeretlek, nem érdekel más."
Lány: "én is csak téged, azt akarom, hogy sose legyen vége"
Fiú: "akkor hozzám jössz feleségül?"
Lány: "öööö, nem kéne előbb dugni egyet, hogy jó-e egyáltalán?"
A fiúkat folyton az a vád éri, hogy csak szexre hajtanak.
Kérdésemre a válaszok bizonyíték, hogy nem is tehetnek mást.
Átfogalmazom a dilemmát egy másik kontextusba.
Van egy kapcsokat, van szex, de első b kapcsolat, a fiú nem tudja, nem volna-e jobb a szex egy másik lánnyal.
Mit tegyen? A lányt szereti, de kipróbálná milyen mással.
Fiú: "figyi, én szeretlek, de jó lenne tudni milyen mással dugni. Kipróbálhatom?"
Lány: "persze, szóval szakítani akarsz"
Fiú: "nem, ha nem jobb mással, akkor visszajövök, maradhatunk"
Lány: "ha nincs jobb, akkor már én is megfelelek?"
Kezd körvonalazódni a probléma?
Házasság előtt is illik szakítani, mielőtt mással kever az ember.
A lényeg mindig ez:
Ahhoz, hogy kipróbáld az (n+1)-edikkel, kötelező szakítanod n-edikkel.
Látszik, hogy szűz vagyok?
Hát rosszul látszik.
igazolja a balfácánságotokat, hogy ha valaki válaszol, s nektek nem az a válasz TETSZIK, akkor lepontozzátok, holott az illető hasznos választ adott, mert válaszolt a kérdésre.
annyi sütnivalótok sincs, hogy ez itt nem a facebook like gombja. nem azt kell le vagy fel értékelni, hogy neked tetszett-e a válasz, meg hogy egyetértessz-e vele, azonosulsz-e vele, hanem azt, hogy HASZNOS-e.
Mitől nem hasznos egy válasz, ami TÉNYKÉNT közli a témával kapcsolatos áláspontját?
2-es válasz, A válasz 11%-ban hasznosnak tűnik.
Miért is nem hasznos a válasz? Mert nem a ti véleményeteket erősítette meg? És? Ugyanúgy egy válasz sok közül.
35: a világ azért nem működik így, mert a csapból is az folyik, hogy az a normális, hogy 10-20 "kapcsolaton" legyen túl az ember 23 éves korára, amik olyan "komoly" kapcsolatok voltak, hogy 3 hónap és 2 évre tehető a hosszuk.
Nem vagyok vallásos, de a házasság intézménye nem csak arról szól, szólt, hogy vallás, hanem arról, hogy megesküdjenek (eskü-vő), hogy együtt maradnak, s ma ott tartunk, hogy a válási arányok olyanok, hogy ennyit ér egy szó, amit eskünek, ígéretnek hívnak. De a házassá intézményének lényege, hogy amikor pl a nő idősödik, a férfine legyen egy visszatartó erő az ellen, hogy ismét fiatal csajokat hajkurásszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!