Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szolnátok hozzá fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szolnátok hozzá fiatal szűz lányok, ha a még szintén szűz partneretek megkérné a kezeteket, úgy, hogy még sosem szexeltetek se mással, se együtt?

Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 12:10
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval valójában miért nem kérik meg a fiúk a lányok kezét szex előtt?

Válasz: mert a lányok nem hajlandóak bevállalni azt a kockázatot, hogy még nem szexeltek, de már házassság a téma.

Még véletlenül sem az, hogy az ember 18 éves kora körül érett arra, hogy párkapcsolata legyen és szexuális életet éljen, de arra még sok szempontból, több okból nem, hogy megházasodjon.

Ha már a lányok kockázatvállalási kedvét okolod, lenne kedved megtippelni, hogy a fiúk hány százaléka szeretné azt vállalni, hogy addig szexmentesen él, amíg nem házasodik meg?

2018. nov. 27. 13:21
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, csak tizenéveseknek szól-e a kérdés, szóval válaszolok a 20 éves fejemmel.

Nem igazán történhetne ez meg velem, mert csak az válna a párommá, akiben eleve megbízom, és utána már feleslegesnek érezném a szex halogatását. De lényegtelen, mert akár lefeküdtünk már, akár nem, biztos, hogy nem gondolkodnék házasságban, amíg nincs kipróbálva az együttélés hosszabb távon; nagyon tipikus, hogy akkor ábrándulnak ki a felek egymásból, amikor megismerik a másik idegesítő szokásait. (Plusz nekem speciel az sem fontos, hogy hivatalosan férj és feleség legyünk, csak ha a párom kifejezetten szeretné, akkor mennék bele a kedvéért.)

2018. nov. 27. 13:25
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Összehasonlítgatni nem fog nekiálln, ellenben meg fog fordulni a fejében, hogy vajon milyen lehet mással. Bármennyire is hízelgő lehet ez az egész, a szex tényleg fontos része egy kapcsolatnak. Másrészről nem vagyok vallásos már szűz sem, de ha az is lennék és összejönnék egy sráccal ott előbb utóbb úgy is sor kerül a szexre, ha nem érzem elég intimnek a kapcsolatot, hogy lefeküdjek vele az biztos, hogy a házasságba se mennék bele. Azt gondolnám felelőtlen döntés.
2018. nov. 27. 13:38
 14/47 anonim ***** válasza:
85%
Bár engem nem érint a kérdés, de az egyik ismerős pár ezt bevállalta. Végül elváltak, mert rájöttek, hogy egyáltalán nem illenek össze ilyen téren.
2018. nov. 27. 13:43
 15/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, megnéztem a videódat 8 percig, addig én egyetlen tényt sem hallottam, ahogy te állítottad csak szövegelést. Méghozzá zavarbaejtően logikátlan szövegelést. Azt magyarázza az előadó, hogy a férfiakban rögzül az első szexuális élményük, és később csak úgy tudják élvezni a szexet, ahogy akkor történt. Hát én például nem, azóta sem szeretek misszionárius pózban sötétben szexelni. Na ez egy tény. Azt állítja ugyanakkor,hogy bezzeg ha házasságban szexelnek, akkor nem a szex rögzül, hanem a nő. Mégis miért? Egy papír aláírásától megváltozna az agyműködés? Ez viccnek jó csak. Hagy ne folytassam.

Az ürge gondolom valójában azt akarja mondani, hogy ha rossz körülmények között kapom az első szexuális élményeim, az később negatívan hat a szexuális életemre. Nem mintha ezt igazolná, de mindegy is, mert annak hogy házas vagy nem házas nincs köze ahhoz, hogy jó-e az első szex vagy rossz. A szexuális kultúrához és ahhoz van köze, hogy mennyire illenek össze.

2018. nov. 27. 13:55
 16/47 A kérdező kommentje:

Ne keverjétek már a vallást, a kérdésemnek SEMMI KÖZE a valláshoz. SEMMI.

LEÍROM MÉG EGYSZER:

A KÉRDÉSEMNEK SEMMI KÖZE SE VALLÁSHOZ, SE TÉRÍTÉSHEZ. SEMMI. SEMMI.

2018. nov. 27. 14:11
 17/47 A kérdező kommentje:

"Nem tudom, csak tizenéveseknek szól-e a kérdés, szóval válaszolok a 20 éves fejemmel."

Kategória: felnőtt párkapcsolatok

2018. nov. 27. 14:29
 18/47 anonim ***** válasza:
Bocsi, hirtelen azt hittem, a Szexualitás rovatban vagyok (amit előszeretettel használ mindenki kortól függetlenül). :D
2018. nov. 27. 14:45
 19/47 A kérdező kommentje:
Mivel as 8. percig még nem mondta el a tényeket.
2018. nov. 27. 17:29
 20/47 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, hogy jelen világban ennek esélye nincsen.

Meg is nézheted hány zabigyerek van egy-egy iskolában.

Amikor a 30 fős osztályban 27 szülő vagy egyedülálló szülő vagy már mostoha anya vagy apa van a házban.

Nem durva, hogy egy megszülető gyereknek 80-90 % esélye van rá, hogy 12 évesen vagy az anyja vagy az apja nem vele él, persze elment úgy egy-két év az életéből, amikor anyu, apu együtt éltek, de már olyton balhéztak, valamelyik időnként nem jött haza, mert mással volt.

Jó a gyereknek ugye? Főleg, hogy 80%, hogy ő is ebbe bukik bele.

2018. nov. 27. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!