Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úristen, elkezdtem beszélni egy csajjal! Miket kérdezzek tőle kezdetben, hogyan alapozzam meg?
Figyelt kérdés
Miért nincs egy szimplán Ismerkedés topic a gykn?
Tinderen mindketten lájkoltuk egymást, így össze párosított minket. Ráírtam napok után, hogy Szia mit keresel? Erre egy humoros választ kaptam, mire én is humorosat reagáltam, mire reagált. De most nem tudom, hogyan vigyem tovább. Ami nehezíti a dolgot, hogy ő angol, nekem pedig közepes (vagy attól egy picit gyengébb) az angolom.
2018. nov. 26. 17:25
11/11 A kérdező kommentje:
Írtam akkor neki, de nem jött semmi... ._.
2018. nov. 30. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!