Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérdezzek rá a családi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzek rá a családi szálakra?

Figyelt kérdés

A párom családi szálai nagyon bonyolultak és még sosem mertem rákérdezni. Az anyukája félrelépett a házasságában és a viszonyból született a párom. Viszont az anyukája nagyon jó kapcsolatot ápol a párom féltestvérével, a fia van h náluk is alszik... Nekem ez totál káosz mert én még ilyen szituációt sosem láttam, a családomban sincs ilyen. Tudom, h számára ez kényes téma és mindig azt reméltem, majd ő elkezd mesélni az apukájáról és az egészről, h ki miért van ennyire jóban (ami persze nem baj), de sosem tette és majd másfél év után jó lenne tisztában lenni a szálakkal.

Rá kell kérdeznem, de talán attól félek, h azt mondja, h "én sem tudom.".... Szerintetek előre mondjam el a páromnak, h miről szeretnék vele majd a hétvégén beszélni, h tudjon rá felkészülni, vagy spontán hozzám fel a témát?

2017. máj. 25. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy spontán, vagy egyelőre ne hozd szóba, aztán majd letisztul idővel. Gondolom, nem évek óta vagytok együtt.
2017. máj. 25. 12:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Másfél éve vagyunk együtt :) Ő mindent tud a családunkról a mesélések alapján, meg családi eseményekre is jön de én semmit nem tudok róluk :/ H miért vannak így a dolgok ahogy
2017. máj. 25. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!