Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérdezzek rá, hogy mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdezzek rá, hogy mi a helyzet "kettőnkkel"?

Figyelt kérdés

Van egy lány, hetek óta beszélünk neten, én mondhatni megkedveltem, azt viszont nem tudom eldönteni, hogy ő csak és kizárólag haverként/barátként tekint rám, vagy lát lehetőséget többre is.

Próbáljak valahogy rákérdezni, vagy ezzel csak elijeszteném, és türelemmel várjam ki, hogy mi lesz a dologból? Másfél órára lakik tőlem.

2017. jan. 7. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Véletlenül se, az nagyon kiábrándító. Inkább vesd fel, hogy találkozzatok.
2017. jan. 7. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Felmerült a dolog, csak neki épp vizsgaidőszak van, én dolgozom, januárban valamikor lenne csak esedékes.
2017. jan. 7. 19:07
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

Én simán rákérdeznék., Nem egy lánnyal voltam ugyanígy, nem támadtam le senkit egyáltalán. Beszélgettünk, szép lassan próbálkoztam, aztán a végén rákérdeztem és elutasító volt. Az lett az összesnél a vége hogy elfecséreltem egy csomó időt (heteket, vagy hónapokat) arra hogy talán legyen valami.

Rá kell normálisan kérdezni nem támadó jelleggel, az a biztosabb, gyorsabb és a kevésbé mérges cselekedet.

2017. jan. 7. 19:11
 4/7 A kérdező kommentje:

Én is kicsit úgy vagyok vele, hogy persze roppant aranyos lány, de ha tudnám, hogy amúgy nem akar tőlem semmit, nem is lovalnám bele annyira a dolgokba, nem látnék bele olyat, ami amúgy nincs.

Maximum ha nem is kérdezek rá erre konkrétan, célozgatok úgy, hogy a válaszaiból sejteni lehessen... valahogy :)

2017. jan. 7. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy még nem is látott, nem lehet pár netes levél/chat alapján érdemi következtetést levonni arról, hogy akarsz-e a másiktól valamit. Egy kapcsolat élőben alakul ki, nem a gép előtt.
2017. jan. 7. 19:19
 6/7 anonim válasza:

"ha nem is kérdezek rá erre konkrétan, célozgatok úgy, hogy a válaszaiból sejteni lehessen"

Ez a legbénább dolog.

Légy férfi, egyenesnek kell lenni, nincs olyan hogy "elijesztem", olyan meg főleg nincs hogy "várjak türelemmel". Nem azt mondom hogy azonnal arra kérdezz, mi van kettőtökkel. De légy célirányos, hívd el valahova. Oké hogy vizsgaidőszak, meg munka, de egy pár együtt töltött óra mindenkinek belefér.

Ha elhívod, és belemegy, akkor élőben jobban kiderül mi a helyzet veletek. Ha visszakozik, hárít, halogat, akkor meg simán le kell pattintani. Veszett ügyekbe felesleges időt ölni.

2017. jan. 7. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Plíííz ha még nem is találkoztatok akkor szerintem az lenne az első lépés! Két éve nősültem újra, de volt 1-2 év holtidő a két házassàgom között.. Volt olyan nő akivel több száz oldallt chateltünk, de mikor élőben találkoztunk összeomlott a légvárunk.. Légy férfi, légy egyértelmű, találkoznod kell vele, mert addig te sem tudod, mit akarsz...
2023. jan. 8. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!