Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzek rá, hogy mi a helyzet "kettőnkkel"?
Van egy lány, hetek óta beszélünk neten, én mondhatni megkedveltem, azt viszont nem tudom eldönteni, hogy ő csak és kizárólag haverként/barátként tekint rám, vagy lát lehetőséget többre is.
Próbáljak valahogy rákérdezni, vagy ezzel csak elijeszteném, és türelemmel várjam ki, hogy mi lesz a dologból? Másfél órára lakik tőlem.
Én simán rákérdeznék., Nem egy lánnyal voltam ugyanígy, nem támadtam le senkit egyáltalán. Beszélgettünk, szép lassan próbálkoztam, aztán a végén rákérdeztem és elutasító volt. Az lett az összesnél a vége hogy elfecséreltem egy csomó időt (heteket, vagy hónapokat) arra hogy talán legyen valami.
Rá kell normálisan kérdezni nem támadó jelleggel, az a biztosabb, gyorsabb és a kevésbé mérges cselekedet.
Én is kicsit úgy vagyok vele, hogy persze roppant aranyos lány, de ha tudnám, hogy amúgy nem akar tőlem semmit, nem is lovalnám bele annyira a dolgokba, nem látnék bele olyat, ami amúgy nincs.
Maximum ha nem is kérdezek rá erre konkrétan, célozgatok úgy, hogy a válaszaiból sejteni lehessen... valahogy :)
"ha nem is kérdezek rá erre konkrétan, célozgatok úgy, hogy a válaszaiból sejteni lehessen"
Ez a legbénább dolog.
Légy férfi, egyenesnek kell lenni, nincs olyan hogy "elijesztem", olyan meg főleg nincs hogy "várjak türelemmel". Nem azt mondom hogy azonnal arra kérdezz, mi van kettőtökkel. De légy célirányos, hívd el valahova. Oké hogy vizsgaidőszak, meg munka, de egy pár együtt töltött óra mindenkinek belefér.
Ha elhívod, és belemegy, akkor élőben jobban kiderül mi a helyzet veletek. Ha visszakozik, hárít, halogat, akkor meg simán le kell pattintani. Veszett ügyekbe felesleges időt ölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!