Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátod/barátnőd, vagy a szerelmed a fontosabb?
Én mákos vagyok,nekem 2in1 van:)Nem kell választani.
Ezt nem azért írom,mert "húdelilaködben szerelmes vagyok",hanem nekem valóban a párom a legjobb barátom:)(ugyanez fordítva is)
21:37 fogadjunk lány vagy, ők szokták maguknak ezt mondani :) Szégyen beismerni, hogy nincs legjobb barátod, vagy mi? :D Az ember a barátjával nem érez romantikus kötődést a másikhoz, nem akar szexelni vele stb. Az egy teljesen másfajta kapcsolat.
Ha tényleg igaz, amit írsz, az nagyon nagy baj, hiszen az már rég el van b@szva ha valaki barátságot érez a párja iránt...
21.37 vagyok.
Nem azt írtam,hogy barátságot érzek iránta,csak a legjobb barát számomra azért egy elég erős kapcsolat.Nem 12 éves vagyok,hogy "ma te vagy a legjobb barátnőm,holnap meg majd xy lesz"
Nálam ez sokkal többet jelent.A legféltettebb titkaimat megosztani a másikkal,belelátni a fejébe,tudni,hogy mit gondol,stbstb.Szóval egy olyan ember,akivel őszinte tudsz lenni teljes mértékben.
Lehet,hogy én vagyok "elb@szva"a te szavaidat idézve. Szerintem ezt mindenkinek magának kell éreznie,tudnia,és másnak nem nagyon van joga ítélkezni,mint ahogy te is tetted.
Persze,tisztában vagyok vele,hogy más pl. egy azonos neművel való barátság,jelen van az is az életemben.Olyan emberek,akiket jó barátnak tartok.De a legjobbnak én valóban a társamat érzem.
"A legféltettebb titkaimat megosztani a másikkal,belelátni a fejébe,tudni,hogy mit gondol,stbstb.Szóval egy olyan ember,akivel őszinte tudsz lenni teljes mértékben."
Ezt a pároddal és a barátoddal is megteheted. Nem ez különbözteti meg a kettőt. Úgyhogy szerintem még mindig nem vágod, mi is a kettő között a különbség, nem érted, mi a barátság. Azért hiszed azt, hogy a párod a legjobb barátod is lehet. Nem, nem lehet. Nem csak attól lesz valaki a legjobb barátod, hogy őszinte tudsz vele lenni, megértitek egymást, és segít, ha baj van. Mert ezt a párod is megteszi.
Lehet, hogy rosszul tettem, de én a legjobb barátnőmet választottam. Nem volt már olyan erős szerelem, ígyhát ez lett :\
Amúgy nagyon szépen köszönöm a többieknek. Várom még a válaszokat :)
szia!
szerintem ez helyzetfüggő.
Amúgy én azt hiszem ismerem mindkettejüket elég jól ahhoz,hogy tudjam,hogy adott esetben kit kell választanom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!