Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a szerelmed az egyben a legjobb barátod is? Lehetséges ez?
lehetséges, de nem törvényszerű nekem legjobb barátom egy van gyerekkorom óta, sok barátom van, mégtöbb ismerősöm, de ő a nagybetűs Legjobb Barátom. és azzal ez a kapcsolat nem változott egy jottányit sem, hogy férjhez mentem. ha megváltozott volna ettől, akkor nem is lenne barátság. nem lenne IGAZ barátság. a férjem a szerelmem, a családom tagja, társam, de nem a legjobb barátom. az a pozíció be van töltve 3 éves korom óta :). ahogy a testvéremet is szeretem, de őt mint testvért, anyukámat mint anyát, apukámat mint apát. őket mindannyiukat agyforma MÉRTÉKBEN szeretem, de nem egyformán.
a Legjobb Barátot senki nem tudja erről a helyéről elmozdítani, hacsak ő maga nem tenné. de azt hiszem, abba belehalnék...
29/N
Nálunk így van :) Ő az, akivel mindent megbeszélek, mindent elmondunk egymásnak, egymás lelki támaszai vagyunk. Vele beszéljük ki az embereket, nevetünk, és rengeteg közös programot szervezünk, természetesen. Ő az, akivel mindent megosztok, a legmélyebb titkaimat is, neki öntöm ki a lelkem, és Ő ismer igazán, legmélyebben... És ez fordítva is igaz- én vagyok az egyetlen, akinek Ő elmondja minden titkát... :) Szerintem ez igazi szerelmespárnál alap :)
20L
nálunk is így van. Szoktam is néha mondani neki, hogy "te vagy a legjobb barátnőm":) Neki tényleg mindent de mindent elmondok, nincs olyan dolog amit nem tud rólam vagy én nem tudok róla. Sokszor még az se tabu, hogy mekkorát, milyet, hányszor...:D
Sokszor még pletykálkodunk is, mint két vénasszony, de nem baj, vele jár:D
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!