Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátod/barátnőd, vagy a szerelmed a fontosabb?
nem lehet öszehasonlitani, mert mas erzelem. a szerelem felett nem tudsz uralkodni, viaskodni az erzelmeiddel. a baratsag egy szenvedelyen, vagyakon alapul. ugy ertem, az ember jobban tudja a befolyasolni a barati kapcsolatatit, mint a szerelmi eletet.
valahogy megvaloszolhatatlan a kerdes. de szerintem kenyszerhelyzetben, pont az erzelmek iranyithatatlansaga miatt, az ember szerintem a szerelmet valasztana.
abban biztos vagyok, hogy soha nem valasztanam a szerelmemet a testverem helyett.
Nekem a szerelmem. A "legjobb barátnőmben" csalódnom kellett. És sajnos a többi barátomban is. Nem tettek semmit, amikor szükségem lett volna rájuk. A szerelmem azonnal segített. Kezdem úgy érezni, hogy a szerelmem egyben a legjobb barátom is.
17L
Tesó kódex, 1. törvény
Tesók a csajok előtt
A kötelék két férfi között erősebb , mint egy férfi és egy nő között. Mert mint általában, a férfiak erősebbek a nőknél. Ez tudományos tény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!