Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek a férfiak prostituáltakhoz?
Én a magányos farkas vagyok inkább, mármint olyan téren, hogy nem élek eme szolgáltatással, de meg tudom érteni valamilyen szinten aki elmegy. Marha nehéz szerintem egy férfinak manapság jó kapcsolatot találni, ha alapból nem egy Brad Pitt, és esetleg kissé introvertáltabb is mellé.
Tényleg nem sírós válasz, én egyedül is jól elvagyok, kapcsolatom is volt már.
De vedd figyelembe ezeket:
-Társkeresőre ha felregisztrálsz, hát én még nem hallottam volna, hogy nő írt volna először a srácnak, szóval elég ritka.
-Ezért nekem kell írni. Viszont legalább 60% válaszra se méltat (abszolút kedves leveket írok)
-A munkahelyeden/suliban/akárhol, a legtöbb nőnek van barátja, és amúgy ezek alapból is kerülendő helyek az ismerkedésre.
-A nők nagyon ritkán kezdeményeznek, minden alkalommal én hívtam randira eddig a másikat, és nekem kellett valamilyen téren kinyilatkoztatni a tetszésem a másik felé először. Ami azzal jár, hogy nagyon sokszor megkaod, hogy "aranyos vagy, de ...", "barátként bírlak csak" "nem ilyen srácot keresek" stb. Azért nem egy pozitív amikor tényleg egymás után nagyon sok ilyet hallasz.
És ezek csak alap dolgok, de szerintem most nagyon olyan a helyzet ilyen téren, hogy a nőknek könnyebben megy a társkeresés, lényegesen több érdeklődést kapnak mint egy férfi. De nyílván, elég sok lókötő srác van, biztos azért nagy szívás, de férfi oldalról, szerintem nagyon stresszes, meg önbizalomcsökkentő most a társkeresés :D
Időpont ma 20:05
De az itteni normális nők elitélik a prostizást.
Jó tudni, hogy nem vagyok "normális" nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!