Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek a férfiak prostituáltakhoz?
Figyelt kérdés
Itt most az igényesebbekre gondolok,akik normális kecóba rendelnek.Miért nem keresnek inkább egy rendes lányt? Állitólag sok van bellölük.2018. nov. 25. 19:22
1/24 anonim válasza:
mert a pasik miatt alakult ki elvileg a prostitució is,rá vannak szolgáltatva..
2/24 anonim válasza:
1. hát kereslet nélkül k.urva nehéz dolga lenne a prostiknak
3/24 anonim válasza:
Párszor megégeted magad és aztán már csak annyira mész közel a tűzhöz, hogy ne fagyjál meg... Ezért.
4/24 anonim válasza:
Lehet, hogy sok rendes lány van, épp csak cseszheted a vonzó személyiségedet, ha 99%-uk kirostál már a küllemed miatt, mert nem úgy nézel ki, mint amit a média beleszexualizált a fejükbe. 🙂
5/24 anonim válasza:
Mert kifizetődőbb.Egy párkapcsolat tönkreteszi az embert,előbb vagy utóbb.
7/24 anonim válasza:
1. különböző okok miatt nem találnak maguknak párt
2. (egy félénkebb srácnak) anyagilag kifizetődőbb, mint buliban 15ezerért venni neki 5 koktélt
3. szereti a változatosságot
úgy kb ebben a sorrendben
8/24 A kérdező kommentje:
privátban irt valaki nekem egy jó komit erre ami nagyon tettszik:
Szia:))
Mutass egy rendes lányt, akire rátelefonálok és azt mondja, 16 órakor jöhetsz szexelni.:))))))
2018. nov. 25. 19:49
9/24 anonim válasza:
ezt a privátot én is megkaptam ugyanezzel a szöveggel
nem tudom hogy jön ez ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!