Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak minek járnak prostituáltakhoz, mi benne a jó?
Sokan szüzességelvesztésre mennek idős korban (25 felett), szorongásoldás, tapasztalatszerzés.
Sok begubózott fiatal de későnérő vénszűz veszti el így. Legalább éreznek, tapasztalnak egy nőt idejekorán. Segíthet is, ha nyit utána az illető.
Van egy szexuális igényük amit nem tudnak/akarnak másképp kielégíteni.
Van aki tényleg azért jár mert annyira béna, hogy nem tud nőt szerezni, van aki tud de nem kapja meg azt amire vágyik, van aki tudna nőt szerezni de a munkája vagy más miatt nincs rá ideje és kényelmesebb egy prosti mint alkalmi kapcsolatokat fenntartani.
Régen azért mentem,mert időrabló körök lefutása nélkül akartam 9-10 pontos nőkkel lefeküdni.
Mostanában meg azért megyek néha,mert hiába vagyok magas izmos jópali,40 fölött a 20 körüli csajoknak kb láthatatlan vagyok,viszont dugni meg ugyanúgy szeretem az ilyen korú szép lányokat mint régen,mert ilyen korban a legszebb,legkívánatosabb a női test.
ezért szerintem jó dolog,hogy bármilyen életkorban akár 60-70 évesen is megvehetem majd.
Van az a pénz amikor nem tudod megmondani a barátnődet kúrod, vagy nem.
Az olcsóbb 15k körüli lányoknál van monotonitás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!