Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak minek járnak prostituáltakhoz, mi benne a jó?
Figyelt kérdés
2018. jan. 31. 22:33
11/18 anonim válasza:
Nem tudom, keresgélj ez a drága... van néhány lány akinek ha szimpatikus vagy, és jó színész... akkor el tudja játszani úgy, hogy elhiheted.
12/18 anonim válasza:
Rosszlanyok.hu-n találsz. Persze ott sem mindegy, hogy kit.
13/18 anonim válasza:
Nagyon megéri, 125-re felmegy az életerőm és a pénz is nálam marad.
14/18 anonim válasza:
Mert egy ősi ösztön, amit vagy abszolút nem tud kiélni, vagy van otthon ugyan kivel, csak az nem elég, vagy nem tud mindent kipróbálni vele....de lehet egyszerűen kíváncsiság is.
15/18 anonim válasza:
Idot sporolok es bonyodalmat. Szajbaelvezni meg szeretek. Nem.jarok.gyakran 4 havonta. Ha lenne fixen egy szeretom akivel szinten 1-2 oraban ezt le tudhatjuk, akkor jelentkezzen. Az se baj ha gyakrabban.
Osszegezve; jo csaj miatt megyek, korites nelkul.
16/18 anonim válasza:
Én a magam nevében beszélnék mert EGYSZERŰ. Sima megbeszélés kérdése mit akarsz, idő, menyiért ?
Nincs + elfoglaltság h most ide oda vidd, telefonszámla növekedés, hiszti, gyerek téma...
Nekem simán megéri h megbízhatótok egy jó 18-22-est.
30 E-ér.
Na persze aki smucig h jaj mán drága, az majd dughatja a lestrapált elhízott 40-es nőket is.
Részemről inkább a minőség. De mindenben amúgy.
17/18 anonim válasza:
meghúzhatok egy jó 18-22-est.
18/18 A kérdező kommentje:
Hát igen ezek elég jó érvek valóban. :D
2018. febr. 14. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!