Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit éreztek ha egy nő ilyen dolgokat tesz?
Figyelt kérdés
Kedvelitek egymást. A nő megjegyez dolgokat. Pl milyen ételt nem szerettek, így olyat nem rendel nektek (munkahely). Apró édességeket kaptok. Reagálnak a poénjaitokra.2018. nov. 24. 17:58
1/13 anonim válasza:
Dekódolom amit leírtál.Nyalizok egy pasinak,szerintetek értékeli ? A válaszom,NEM !
2/13 anonim válasza:
A poénokra mondjuk szokás reagálni, ez nem jelent semmit. Attól függ, h a pasinak bejön-e a csaj. Ha nem, akkor zavaró.
3/13 anonim válasza:
Szóval ilyen nő is létezik, aki normális és figyel a másikra, nem csak a telefonjába bambuló zombi?
4/13 anonim válasza:
Örülnék neki, akkor is ha csak szimplán kedvelném. Egy nőnek is jól esik ugyanez fordítva, nem?
Legelső! Veled ilyen sose történt az biztos, különben nem írtál volna akkora marhaságot.
5/13 anonim válasza:
Ha bejön neki akkor nyilván örül neki. Ha csak simán kedveli, ahogy írtad is, akkor is gondolom értékeli valamilyen szinten.
6/13 anonim válasza:
4# válaszoló. 1# vagyok,tévedsz,mert történt ilyen és zavart
7/13 anonim válasza:
Nő vagyok. Velem egyszer ezt eljátszotta 1-2 kolléga, engem nagyon zavart ez a túlzott figyelem és nem fogadtam el tőlük semmit, nem is akartam tőlük semmit. Szóval a kérdés az, ki mennyire megszállottan adja elő a figyelmest és a másiknak bejön-e az illető nő vagy sem.
8/13 anonim válasza:
Nő vagyok, remélem nem gond, hogy írok. Az érzékenységeket, allergiákat, "nem szeretem"-eket mindig megjegyzem. Néha ha megyek a boltba veszek kis csokit másnak és nem azért mert nyaliznék, csak mert örömet szeretnék okoz
9/13 anonim válasza:
Az meg alap nálam, hogy másnak a poénjára reagálok és nem fapofával nézek a csattanó után vagy a bohóckodás során. Ezzel is csak kedveskedni szeretnék. Kicsit amúgy olyan, mintha rólam szólna a kérdés.
10/13 A legrosszindulatúbb válasza:
Semmit nem érzek. Maximum kollegiális viszonyból fakadó érzéseket, semmi többet. Több kolléganővel is egy irodában dolgozok, s amikor reggel a társaságukba hívnak kávézni, joggal nem fogom róluk feltételezni, hogy gruppent akarnak.
Amit a kérdező ír, az teljesen hétköznapi egy munkahelyen, nem is értem, miért képzel többet a dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!