Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 06- 07. -re? Ha...

Ki nem várja 06- 07. -re? Ha éreztek fura dolgokat, megosztjuk egymással?

Figyelt kérdés

A 5. dpo naptól néha hányingerem lesz evés után. Dinnyétől aztán lecsótól...:)

Kb. a 5. dpo naptól érzek néha mensiszerű hasfájást, inkább reggel és estefelé. Tipikus, mintha meg akarna jönni, és mintha finoman izomláz lenne az egész hasamban, nem is tudom.

Az 1. dpo. naptól érzékenyek a mellbimbóim, és a melleim is.

Néha nagyon sírós vagyok, aztán pedig nagyon kiegyensúlyozottnak érzem magam. Mindenesetre fura:)

Ma van a 8. dpo nap.

2012. júl. 30. 10:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 8-ra nem várom. Kisebb görcsszerű hasfájástól eltekintve semmi tünet, bár még korai is lenne, ez még csak az 5. dpo.

Nagyon reménykedek, jókor voltunk együtt, ovuteszteltem. Talán túlságosan is reménykedem, túl sokat gondolok erre, de nem tudom kikapcsolni az agyam :)

2012. júl. 30. 11:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szurkolok, hogy sikerüljön, de ilyen korán még nem lehetnek tüneteid, csak beképzeled, mert nagyon akarod. Nem tehetsz róla, tudom, hogy te tényleg érzed, de ez csak a tudatalattid játéka. Ettől függetlenül simán lehet, hogy sikerült, de ezeket akkor sem azért érzed.
2012. júl. 30. 11:13
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

7.re nem varom.

van hasszurkam es mellfajdalmam de ez nalam mensi elojele is lehet.Ovutol mensiig szinte mindig ezt erzem.En mar nem nagyon remenykedem.

2012. júl. 30. 11:15
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Amit felsoroltál, az mindennek jele lehet, de a terhességnek nem. Leginkább annak jele, hogy akarod a babát. Első nap nem lesz érzékeny a mellbimbód, a terhességtől biztosan nem, mert még be sem ágyazódott. Először nézz utána,és utána elmezd a tüneteid. Fizikai képtelenség most még bármit is érezned.
2012. júl. 30. 11:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Csajok, csak pozitívan!!!!

Az lenne a cél hogy támogassuk egymást, nem pedig az, hogy lehúzzuk!!!!!!!:S

Nem nagyon érdekel ha beképzelem a dolgokat, rám ez amúgy is jellemző. Na és?

Én máshogyan talán nem is bírnám átvészelni hónapról -hónapra! És nem is akarom! A hasfájás nekem is gyanús, de a melleimet nagyon érzem! :)

Aki bármi gyanúsat érez, az mindenképp pozitívum! És akkor sem kell elkeseredni ha nem érzel semmit, olyan is van, aztán mégis ott figyel a végén a zebrás teszt!!!

2012. júl. 30. 11:44
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Az nem tamogatas, hogy egymasba beszeljuk, hogy kismama kozben meg nem is az.Annal rosszabbat senkivel nem lehet tenni, hogy honaprol-honapra csalodik.Remelnykedni lehet, de csak bizonyos hatarokon belul erdemes.En nem fogom belalovalni magam semmibe es masokat sem fogok bolonditani.Ez igy fair, de latom ezert le is kell pontozni a valaszomat.
2012. júl. 30. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Egyetértek az előzővel. Azzal nem segítjük egymást, ha hazudunk, holott tudjuk mindannyian, hogyha 7.-én kell megjönnie, akkor azelőtt nem lehetnek tünetei a terhességnek sem. Semmilyen. Ne áltassuk se magunkat, se egymást.

Egyébként én is akkora várom, 7-8-ára :)

2012. júl. 30. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem nagyon tetszik a hozzáállásod, szerintem pont így kell felfogni ezt az időszakot! :-)

Én a 9. dpon vagyon. 2 napja reggelente görcsöl a hasam és ma mintha nyilalt volna valami. Ezen kívül a mellem iszonyatosan fáj... Igaz nekem ez minden hóban így van. Majd meglátjuk mi lesz ebből, kíváncsi vagyok! :-)

2012. júl. 30. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
szia.én 4-re nem várom nekem csak annyi hogy "érzem" a hasam alját és mensi előtt egy héttel már szokott fájni a cickóm és most meg semmi.remélem baba vana dologban...babásodást nektek is!!!
2012. júl. 31. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!