Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lolcsi29 kérdése:
Ha csak sexet akarna akkor is igy viselkedne?
Figyelt kérdés
Van a munkahelyen nálam jóval idősebb pasi,aki nagyon tetszik nekem! Párkapcsolatban élünk mindketten.Csak ő leakar velem feküdni benne is lenék mivel bejőn,csak félek hogy belé szeretek! Volt amikor simogatott a derekamat fokta,kereste azt a pillanatott amikor kettesbe lehetünk,folyton les és mosolyog! Mondtam neki hogy hadjuk az egészet ugyis viselkettem! De ő oda jött hozám amikor rossz kedvem volt,megkérdezte mi a baj.Aztán megint elkeztünk beszélni de már azóta ő is másabb lett.megállit a munkahelyen már a többiek elött,hogy ő mikor nem jön dolgozni medig nem lásuk egymást, már az okát is elmondja hogy hova megy amikor nem jön. Félek nagyon hogy bele szeretek és faképnél hagyna! :/2018. nov. 24. 13:32
2/4 anonim válasza:
Már beleszerettél. Csak meg akar dugni, és meg is fog.
3/4 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
nem számithatok senkire a páromon kivül.
Ezt te írtad pár hete. És most azon aggódsz, hogy mikor kúr meg a kollégád, aki kapcsolatban van.
És te így akarsz gyereket? Ennyi ésszel?
Nem szoktam ilyet írni, de most azt gondolom, hogy azért nem esel teherbe, mert nem érdemled meg ezt az ajándékot.
4/4 anonim válasza:
Szerintem inkább tanulj meg írni, aztán gondolkodj el azon,hogy mennyire gáz vagy te és a férfi is.Az agyam eldobom ...
Olyanok az ilyenek mint az állatok nem tudsz uralkodni magadon az ösztöneiden? Miért nem szakítasz? Miért kell megcsalni a másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!