Ha ismerkedni akarna velem egy lány az így viselkedne?
Figyelt kérdés
Ha messzebb ül,néz folyamatosan,majd "Izoldám"-nak hív (hozzá teszem nem a barátom,csak látásból ismerem)
Ha beszél hozzá valaki a szeme sarkából engem néz
Könyökölt fejjel is elkezdett titokba nézni,ezt észre is vettem.
2014. júl. 11. 19:48
1/18 A kérdező kommentje:
És én is lány vagyok 21
2014. júl. 11. 19:49
2/18 anonim válasza:
Ha nèzett akkor bejössz neki. De ne várd azt hogy ő sètáljon oda hozzád, lègy fèrfi!
3/18 A kérdező kommentje:
2.én lány vagyok,épp ezért tartom furának
2014. júl. 11. 19:52
4/18 anonim válasza:
nem lehet, hogy leszbi a csaj? mert olyan jelei vannak, mintha tetszenél neki.
5/18 anonim válasza:
2 dolgot jelent,valakit sokáig nézel pislogás nélkül. 1. Megakarod ölni, 2. Leakarsz vele feküdni. :D na vajon melyik lehet ? :)) bár ha becéz, akkor a 2.-ra tippelek :D
6/18 A kérdező kommentje:
3.Hát komolyan nem tudok rajta kiigazodni,de heteronak van kiírva az adatlapjára..szóval nem tudom
2014. júl. 11. 19:59
7/18 anonim válasza:
hány évesek vagytok?
sztem tetszel neki :)
8/18 A kérdező kommentje:
Leszbikus? remek
2014. júl. 13. 12:22
9/18 anonim válasza:
ez még nem jelenti azt,h leszbi, csak szimpi vagy neki!!
10/18 A kérdező kommentje:
Nekem is szimpatikus,rendes látszik rajta,de az elején kicsit undok volt és fölényesen viselkedett,de lelke mélyén látszik hogy jó ember.
2014. júl. 13. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!