Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha ismerkedni akarna velem...

Ha ismerkedni akarna velem egy lány az így viselkedne?

Figyelt kérdés

Ha messzebb ül,néz folyamatosan,majd "Izoldám"-nak hív (hozzá teszem nem a barátom,csak látásból ismerem)

Ha beszél hozzá valaki a szeme sarkából engem néz

Könyökölt fejjel is elkezdett titokba nézni,ezt észre is vettem.

2014. júl. 11. 19:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
akkor barátkozz vele,ha meg úgy érzed kicsit zavaróan viselkedik szólj neki finoman!
2014. júl. 14. 17:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Félek tőle,az a baj,de szerintem ezt ő is látja rajtam,de van olyan hogy én is látom rajta hogy fél éntőlem is ,ami még furább így a helyzet
2014. júl. 14. 18:05
 13/18 anonim ***** válasza:

és neked van bi hajlamod?

mitől félsz?

2014. júl. 14. 18:50
 14/18 A kérdező kommentje:
Én attól félek hogy félreértem a jelzéseit,és hülyén érezném magam,pedig jó lelkű látszik rajta,én még elég tapasztalan vagyok ilyen téren,sose volt kapcsolatom eléggé magamnak való vagyok szóval erről nem tudok mit mondani,hidegen hagynak az emberek:)
2014. júl. 14. 18:58
 15/18 A kérdező kommentje:
Ezt úgy akarom megfogalmazni ,hogy a saját érzéseimmel se vagyok tisztába,ezért se volt sose kapcsolatom senkivel.
2014. júl. 14. 19:10
 16/18 anonim ***** válasza:

értem, szóval attól félsz,hogy te is jobban megkedveled,ami talán több lenne,mint barátság?

egyébként nincs veszteni valód, csak tapasztalatot szerzel ezzel, sztem legyél vele barátságos,ha ő közeledik feléd,de ha neked ez kellemetlen,akkor kerüld el!

2014. júl. 14. 20:18
 17/18 A kérdező kommentje:
Én erre nem lennék sose képes,csak is szerelemből lehet kapcsolatot építeni.
2014. júl. 15. 13:04
 18/18 A kérdező kommentje:
bár mondjuk olyan rideg a kinézetem hogy senki nem mer felém közeliteni.
2014. júl. 15. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!