Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért van ilyen sok egyedüláll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért van ilyen sok egyedülálló anyuka, mert egy nő miután szül 1-2 gyereket nagyon gyorsan megöregszik, és a férje/pasija kiszeret belőle?

Figyelt kérdés

Nyilván fiatalon még nagyon sok nő néz ki jól, és kelendőek is a társkeresési piacon mint a cukor. De most, hogy férfiként már én is lassan 30 leszek, így már van néhány nő ismerősöm akik szültek már, és hát lehangoló mi történt a testükkel utána, és ez a változás rapid azaz nagyon gyorsan zajlott le. Egyik pillanatban még egy gyönyörű bombanő, aki virágzik, 1-2 gyerek után meg már úgy néz ki mint egy felpuffadt kínai szumós. Az ember alig hisz a szemének ilyenkor, döbbenet a köbön. Semmi nőiesség nem marad egyesekben, egyszerűen visszataszítóvá válik egy eredetileg nagyon is vonzó nő.

Csodálkoznak, hogy a férjük vagy a pasijuk, a gyerekük apja ezek után kiszeret belőlük és más nőt keres, lehetőleg a fiatalabb korosztályból? Most már értem miért van az, hogy a legtöbb 40-es férfi fiatal szeretőt tart, vagy fiatalabb nőért otthagyja az egész családot.

2018. nov. 24. 12:45
1 2 3 4
 21/31 The pale emperor ***** válasza:
38%

Azért van abban valami, hogy sok nő olyan szinten el tudja hagyni magát ha szül, hogy eszméletlen. Zsíros fészek a fején, elhízott, állandó viselet hétfőtől vasárnapig a mackó és sorolhatnám.

Ez akkor szörnyű amikor egy férfi elvesz egy csinos igényes nőt, csinál neki egy gyereket aztán piff(!) ezzé válik. Aztán egy szimpla hétfő esti erekciót sem tud mar magából kisajtolni mert ő nem erre szerződött. Nyilván nem 5kg feleslegről beszélek meg szülés után pár hónappal hanem amikor a gyerek már 2-3 éves anyu meg úgy néz ki mint egy üregi troll.

És mielött lefikáz itt mindenki meg a véranyák elégetnek rituálisan, nekem is van gyerekem de igyekszem mindent megtenni, hogy fenntartsam a vonzalmat.

2018. nov. 24. 17:27
 22/31 anonim ***** válasza:
81%

És a férfiak 25-30 felett mitől olyan puffadtak,mint egy víziló? Csak nem a sok punnyadàstól,sörtől,pörkölttől ?!

Szàzból esetleg egy van,aki megőrzi a fiatalabb kori karcsú,sportos alakjàt.Akkor màr inkàbb megbocsàjtható egy nőnek, hogy a terhességtől hízik meg.

2018. nov. 24. 18:55
 23/31 anonim ***** válasza:
87%
Nem a terhességtől hízunk el, de mindegy. Szerintem, nem ez az oka annak, amiről a kérdező beszél hanem az, hogy bizonyos párok nem úgy gondolnak a gyerekvállalásra, mint egy ember felnevelése, csak a cuki babázás jut el az agyukig. Aztán jön a pofára esés. Ki kellene a cukiskodást zárni, azt kellene mondani, hogy embert szülünk. Nem pocaklakó, babóca meg ilyesmi szavakat használni. Talán kevesebben szülnének meggondolatlanul, és nem mennének szét ennyien a gyerek után. Az nyírja ki a kapcsolatokat, hogy gőzük nincs arról, hogy mire vállalkoznak.
2018. nov. 24. 20:04
 24/31 anonim ***** válasza:
92%
Hàt,akàrhogy is olvasom,itt igenis a nő külsejéről szól a kérdés elsősorban!
2018. nov. 24. 20:56
 25/31 anonim ***** válasza:
70%
#23-as szívemből szóltál!!
2018. nov. 24. 21:17
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
21-es: és mi van azokkal a nőkkel, akik nem egy igénytelen, sörhasú pasiba szerettek bele és egyszer azon kapják magukat, hogy a férjük így elengedte magát, pedig nem is a pasas szült?
2018. nov. 24. 23:10
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Én 34 éves férfi vagyok, heti 3x járok edzőterembe tíz éve, normálisan eszem, elég izmos vagyok, 194 cm, 96 kg.
2018. nov. 25. 09:33
 28/31 anonim ***** válasza:
88%

Az nagyon szomorú, hogy te meg tudod érteni, hogy egy feszes fenék többet jelent valakinek, mint a saját gyerekei, és eldobja az egész családot, mert neki sikerült végre összehoznia egy erekciót, amire 5 éve nem volt példa.

Én pedig megértem, hogy miért mondja azt egyre több nő, hogy eszébe sincs elkötelezni magát, a mostani férfiak xart se érnek.

2018. nov. 25. 10:38
 29/31 anonim ***** válasza:
0%

28-as. Én meg negyvenes férfiként azt mondom, hogy a mai nők többsége ugyancsak nem ér egy lyukas garast sem. Akkor megegyezhetünk egy döntetlenben, hogy sok párkapcsolatra alkalmatlan ember vergődését láthatjuk.

Persze tisztelet annak a kisszámú kivételnek.

2018. nov. 27. 05:53
 30/31 anonim ***** válasza:
68%

Nem a nő miatt lépnek le.

Hanem a családi élet maga tul sok kötelesség, felelősség, unalom.

A nő már nem csak nő hanem anya is, egy anya pedig nem olyan gerjesztő státusz.

Senki nem izgul rá egy pelenkát cserélő nőre. Igy csorinak kétfelé is meg kell felelni, vagy háromfelé.

Legyen angyali türelmes anya, konyhatündér, szexistennő az ember. De egy pasi legtöbbször csak az utobbira kiváncsi és lehozo lehet amikor melo után gyereksirásra vagy gyerekfecsegésre ér csak haza

Kell egy belső intelligencia is ahhoz hogy a ffi elfogadja magát apának is és nem csak csődörként élni. Ez a ffiaknak nehezen megy.mert nem vonzo az apaszerep. Az inkább egy tudatos szerep, es nem ad adrenalint. Sőt. Fáraszto. Csak agyban érettek tartanak ki, vagy akiknek sokat jelentett az apja es át akarják adni a gyerekkorban kapott apai szeretetet a gyereknek.tehát mintát követnek.

Igazábol a család valahol egy szent dolog, egy másik nő pedig a "mocskos" szexualitas gombot kapcsolja be, pont azert még vonzobb mert "nem szabad", nem fér értékrendbe.

Ezt a belso feszultséget nem orvosolja azha a napközben pelenkátcserélő anya este szétteszi alábát, mert ott a napkozbeni az szexrombolo "anyakép"

2018. nov. 27. 07:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!