Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért van ilyen sok egyedüláll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért van ilyen sok egyedülálló anyuka, mert egy nő miután szül 1-2 gyereket nagyon gyorsan megöregszik, és a férje/pasija kiszeret belőle?

Figyelt kérdés

Nyilván fiatalon még nagyon sok nő néz ki jól, és kelendőek is a társkeresési piacon mint a cukor. De most, hogy férfiként már én is lassan 30 leszek, így már van néhány nő ismerősöm akik szültek már, és hát lehangoló mi történt a testükkel utána, és ez a változás rapid azaz nagyon gyorsan zajlott le. Egyik pillanatban még egy gyönyörű bombanő, aki virágzik, 1-2 gyerek után meg már úgy néz ki mint egy felpuffadt kínai szumós. Az ember alig hisz a szemének ilyenkor, döbbenet a köbön. Semmi nőiesség nem marad egyesekben, egyszerűen visszataszítóvá válik egy eredetileg nagyon is vonzó nő.

Csodálkoznak, hogy a férjük vagy a pasijuk, a gyerekük apja ezek után kiszeret belőlük és más nőt keres, lehetőleg a fiatalabb korosztályból? Most már értem miért van az, hogy a legtöbb 40-es férfi fiatal szeretőt tart, vagy fiatalabb nőért otthagyja az egész családot.

2018. nov. 24. 12:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
94%
Az nem zavar, hogy a válások háromnegyedét a nők kezdeményezik és a férjek sem fiatalodnak az évek alatt? Sokkal inkább pocakot növesztenek, kopaszodnak. Az sem zavar, hogy átlag 40-es pasi nem fog kelleni egy huszonéves nőnek?
2018. nov. 24. 13:43
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

"1-2 gyerek után meg már úgy néz ki mint egy felpuffadt kínai szumós. "

Idióta vagy kérdező, ez nem igaz. Vagyis ilyen végletesen csak nagyon ritkán.

Anyum két gyerek után is 52 kiló és vonzó, csinos.

2018. nov. 24. 13:45
 13/31 anonim ***** válasza:
85%

Én is anyuka vagyok, az a szerencsés genetikájú fajta, akiről idegenek nem akarják elhinni, hogy szült már. A környezetemben azt látom, hogy igazán csak azon látszik meg ez nagyon, aki előtte se volt már vékony, meg előtte se figyelt magára. Nagyon sok kisgyerekes anyukát ismerek, mivel én is az vagyok, amelyik vékony volt, az 99%-ban vissza is fogyott, amelyik adott magára, az ad gyerek után is. Aki amúgy is túlsúlyos volt, az hajlamos úgy gondolkodni, hogy "ez a plusz 10 már kit érdekel", és aki előtte se volt éppen az ápoltság mintaképe, ezután se lesz. Sőt, van, amelyik még rosszabb, mint volt, mert most már kevesebb ideje/energiája van ezzel foglalkozni. Szóval szerintem ez teljesen egyénfüggő. Én NAGYON elvétve láttam példát arra, hogy egy alapból csinos, igényes, vékony nő totálisan leamortizálódjon a gyerekek miatt.

Btw, a kedves férjeken végignézve meg tényleg az van, hogy inkább kussoljanak. Tisztelet a kivételnek persze. A nőknek legalább ott van indoknak, hogy kihordtak X gyereket, ami nyomott hagyott a testükön. A sok hájas, sörhasú, igénytelen férjnek vajon mi a mentsége a változásra? Viccen kívül van olyan a környezetemben, aki megjegyzést tesz arra, hogy a szoptatás miatt az asszony melle picit megereszkedett, meg van rajta 5 kiló, miközben neki meg akkora bele lett az elmúlt években, hogy kilóg a póló alól. Hányinger.

Amúgy meg azzal is egyetértek, hogy aki szereti a párját, az nem fog azon fennakadni, hogy lett pár striája esetleg, meg már nem olyan peckes a melle. Ez csak azt zavarja, aki eleve csak a külsejét szerette.

2018. nov. 24. 14:00
 14/31 A kérdező kommentje:
LOL, fogalmam sincs ki ez a képen, de elég belterjes lehet itt a társaság, ha mindenki ismeri. De úgy igazán.
2018. nov. 24. 14:12
 15/31 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
12%

#5: Van rá kézzel fogható bizonyítékotok, hogy a Balázska a valóságban is Balázska?

Azzal remélem tisztában vagytok, hogy rendesen meg vagytok vezetve, a magáról kamuképet küldözgető, s egyben világi skizofrén forma, akit Balázskának hisztek meg jót röhög magában, hogy kompletten az egész GYK-ból hülyét csinál a kitalált fiktív alteregójával.

2018. nov. 24. 14:24
 16/31 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
#5: Még annyival kiegészíteném a mondókámat, hogy amikor valóságos kép, infó kerül ki egy-egy felhasználóról, a delikvens általában soha többé nem tér vissza. Ellenben a ti "Balázskátok" nagyon sokszor túlszínészkedi a szerepét, amikor az ő kis fiktív személyes infóit tálaljátok ki róla. Kicsit a dolgok mögé kéne nézni, s nem alapot adni arra, hogy hülyének legyetek nézve.
2018. nov. 24. 14:28
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj,hogy sok nő elhanyagolja magát szülés után,nem törődnek a kinézetükel.Pedig tudnának szakítani időt,évekig otthon ülnek a gyerekel.Persze hogy a férfinak ez nem tetszik,és elkezd más nőket nézegetni.Ismerek olyan 30-as nőt,aki 2 gyerek után,sokkal kívánatosabban néz ki,mint előtte.
2018. nov. 24. 14:28
 18/31 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes... Ha a 40-es férfiak 20 éves nőkkel vannak együtt, akkor hol van az a sok 50 éves férfi, aki 30 éves nővel van 10 éve? 🤔
2018. nov. 24. 14:50
 19/31 anonim ***** válasza:
9%
Utolsó: itt ül mellettem.
2018. nov. 24. 15:37
 20/31 anonim ***** válasza:
48%

ÉN sok fiatal nőt ismerek a környezetemben akik szültek 1-2 gyereket és ugyanolyan jól néznek ki mint előtte.

Ezaz adott nőn is múlik, hogy a terhesség alatt foglalkozik e a bőrével teszem fel, és utána foglalkozik e a testével, avagy lesz**ärja és nem érdekli.

Egy gyerek nem ok arra, hogy utána már elhanyagolja magát.

Azok akik pedig egyedül maradnak gyerkőccel, ott bizony belefutottak egy kreténbe és hipp hopp gyerek lett, vagy az a kretén egy tuti jóképű pasi volt , vagy a naaagy szerelem....vagy jujj kifutok az időből, igen ez a pasi szeret én is szeretem, gyorsan kell tőle egy gyerek, óó még csak 5 hónapja ismerem, áááá nem baj tuti jó lesz....

2018. nov. 24. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!