Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 éves koráig valaki nem vált mindenben felelős, érett férfi, utána már esélytelen?
Szerinted!?.....
Csak megjegyzem nagyon sok ember így van az élet különböző területein mint ő, tudja hogy változtatni kell, de mégsem teszi, baszik bele, lusta hozzá, nem meri, fél... Stb...
Vagy elfogadod hogy ő ilyen vagy ballagsz tovább. Köztes megoldás nincs!
43 éves ember nem fog a két szép szemedért megváltozni, de semmilyen felnőtt ember! Max egy gyereket lehet nevelni picit formálni, de őket sem mindig és nem pont úgy ahogy mi akarjuk. Mindenkinek van egy vele született személyisége, amit nem lehet megváltoztatni.
#9:
Itt van a kutya elásva!!!
Te azt szeretnéd hinni, hogy ő olyan, amilyennek most az elején mutatja magát. De ez csak színjáték.
Az igazi arca az, amikor "kifordul magából", és egyre gyakrabban fog előfordulni.
Aztán ott fogsz pillázni két év múlva, hogy miért lett vadállat, pedig annyira jó ember, és semmi előjele nem volt.
Ne hazudj magadnak. Nézd meg, mit kap az anyja az apja mellett, ugyanez vár rád is.
13
Igen, ezt mondja nekem is a realitás és általános tapasztalat.
Viszont nekem is van "hozott" rossz tulajdonságom, amiben változni szeretnék és amiben változtam is már iszonyat sokat. Nekem ehhez viszont, beismerem, kell hogy legyen benzin abban a bizonyos szeretettankban és nála is ugyanez igazolódott már sokszor.
Nagyon sokat segítettek válaszaitokkal, köszönöm szépen mindet!
"43 éves koráig valaki nem vált mindenben felelős, érett férfi, utána már esélytelen?"
Gyanítom nincs diplomád.
"értelmes, okos, kedves" "Önálló, önellátó"
Ellentmondasz a kérdésednek. - Már amennyire sikerült magyarra lefordítanom.
"nem tud elvonatkoztatni múltbeli dolgoktól" Miért kellene elfelejteni, hogy necces dolog megfogni a 220-at.
"Tudom, látom mi segítene neki" Te tudod mi a jó neki? Gondolom te lennél számára a főnyeremény. Megmondod hogyan kell élnie, szaporodnia, költenie.
17
Köszi Neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!