Nőtársaim: Mennyire vagytok megelégedve a mai férfiak felelősség tudatával?
Szingliként, kapcsolatban vagy pedig házastársként. Írjatok példákat is.
Előre is köszönöm szépen.
En a volegenyemmel teljese megvagyok elegedve.
Nem sajat magat nezi eloszor hanem engem.
ahogy a masodik hozzaszolo irta ugyan az szinte:)
amikor lerendezte az anyagiakat,van kaja a hutoben az utan jon o. egy pelda: multkor szetszakadt a nadragom sajnos, ( nem csak 1 van,de mivel fogytam igy szinte mindegyik nagy.) nekem mentunk el nadragot es kabatot venni,neki pedig meg nincs a laban teli cipo :( mondtam hogy vegyel magadnak cipot,jolvan ez a nadrag nekem,de nem,inkabb vett nekem nadragot es kabatot :) mas ferfit nem nagyon tudok,az exem... jajj na az egy taho volt.. o nem vett volna 1 db cigit sem,anyuci pici fia az nem volt baj hogy nincs otthon kaja es eheztem,neeem anyucinak kell a penz mert lusta volt dolgozni ( nem is keresett allast,kifogasai voltak hogy akkor ki takarit meg foz..)
na mind1 :)
az en parommal megvagyok elegedve :) es ha majd apa lesz,tudom hogy nagyon jo apa lesz,mert mar most latszik ha gyerek van a kezeben :D
Úgy látom, a legtöbb férfi vállalja a felelősséget, van benne felelősség tudat.
Viszont, nem örömmel. Így kerülik az olyan helyzeteket, ami felelősséggel járna. Pl. komoly kapcsolat, házasság, gyerek.
Persze nem mindenki ilyen, örülök, hogy másoknak sikerült megtalálni az igazit. Nekem sajnos még nem.
A férjemről tudok nyilatkozni. Roppant felelősségteljes családapa és csodálatos férj. Három gyerekünk van, de maximálisan kiveszi a részét a gyereknevelésből, soha nem tudtam a nagyszülőkre számítani (külön történet), de ő mindig ott volt, ha kellett. Vigyázott rájuk, hozta-vitte oviba, iskolába, orvoshoz, ha én éppen dolgoztam. Felváltva dolgozunk évek óta, hogy egyikünk mindig itthon lehessen, na, ezt nem csinálná sok férfi.
Férjként sem tudok róla rosszat mondani, persze nem szent ember, vannak hibái, de nekem ő a tökéletes... :)
Ja, mielőtt megvádolnátok, hogy csak az elején ilyenek, mi már 22 éve együtt vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!