Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek most?
Röviden. Megismerkedtem egy nővel. Ő volt aki elsőnek adta jelét hogy többet érez. Ezt követően egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Elég rendesen bele is szerettem, most viszont azt mondta hogy ez neki nem megy így mert zavarja a köztünk lévő korkülönbség, ezen nem tud túllépni. Én 22 ő 32. Viszont azt mondta nagyon kedvel és fontos vagyok neki, hiányzom. Jelenleg tovább beszélünk de nem tudom ennek mi lehet a jövője. Hadjam ennyiben vagy adjak neki időt?
Az a baj hogy nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni.
Nem adta jelét hogy ennyi volt de azt se hogy folytatná.
Ti mit tennétek?
Voltam hasonló helyzetben lányként. Ha ennyire nem akarja, szerintem felejtős. 10 év egyáltalán nem nagy korkülönbség.
Meddig jutottatok?
Ja tényleg, lehet, hogy a korkülönbségre fogja, mert nem akar megbántani
De ha ő nem akar járni veled; akkor nem tudom, mennyire van mit tenni. Bár talán még némi esélyed van nála.
"Ő volt aki elsőnek adta jelét hogy többet érez..."
Innentől kezdve felejtsd el a csajt. Kamuzik. Amint megnyílsz, azonnal friendzone-ol. Ez a nőnemű nem akar tőled semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!