Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt aki járt már pszichológus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt aki járt már pszichológusnál párkapcsolattal kapcsolatos problémákkal?

Figyelt kérdés
Korábban jártam terápiára, de ott ezek a dolgok csak marginálisan kerültek szóba, mivel egy hosszú kapcsolatban voltam akkoriban. Azonban ez idén év elején véget ért, és azóta csak sikertelen, rövid kapcsolatokba futok bele, semmi komoly nem tud kialakulni. Egyre inkább kezdtem beleásni magam a témába, és azt látni, hogy görcsösen menekülnék kapcsolatokba az egyedüllét elől, és számtalan egyéb oka lehet, hogy most nem tud semmi komoly kialakulni. Ugyanakkor azt érzem, talán szükségem lenne újra egy szakember segítségére. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Esetleg tudna szakembert ajánlani?
2018. nov. 19. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, jártam féltékenység miatt. Megoldani 100%-osan nem sikerült ott a problémámat, de az boztos, hogy rengeteget segített és elindított egy olyan tudatos úton, amin eljutottam oda, hogy most már elmondhatom, hogy teljességgel tudom kezelni ezt a problémámat, nem ment tönkre emiatt a párkapcsolatom és sokkal több az önbizalmam is.
2018. nov. 19. 17:22
 12/15 anonim ***** válasza:
11.vagyok: tudok szakembert ajánlani, a hátránya az, hogy kissé drága. De működött. Ha érdekel, üzenetben megírom.
2018. nov. 19. 17:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Írd meg, kérlek, érdekel. Köszönöm!
2018. nov. 19. 17:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez így van kérdező és te tudod, hogy az állapotod olyan-e, hogy kell segítség vagy sem. Amúgy lehet, hogy hülyén fog hangzani, de beszélhetnél egy pappal vagy lelkésszel. Na nem olyannal aki ugyan azt a misét nyomja már 40 éve, hanem inkább olyan Pálferi szerűvel. Bizonyára ők is szolgálhatnának gondolatébresztővel esetleg a nem materiális nézőpontból féltett kérdések vagy beszélgetések más kontrasztot adhatnak a problémának, egyfajta filterül szolgálva, hogy magát a problémát és a kiváltóit lásd tisztán és célzottan foglalkozz velük.

32/f

2018. nov. 19. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:

én is tudtam volna, de sajnos győr moson sopron megyei.

nekem is elég sokmindenre rávilágított, viszont részben külső körülmények, részben magam miatt nem sikerült még sajnos megoldani.

2018. nov. 19. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!